Öneri Corsair Void Rgb Elit'den GEçiş

Reaksiyon skoru
147
merhaba dostlar
2 senedir corsair void elit wireless kullanıyorum. pil ömrü bitmeye başladı hem çok kısa sürede bitiyor hem de çekim mesafesi bir anda çok kısaldı. bu yüzden yeni kulaklık bakıyorum hazır indirimler varken.
Daha önce cloud 2 kablolu kullanmıştım ses performansı çok iyidi ama c3 s wireless herkes gömmüş yorumlarda.
geçen hafta artsteelseries arctis nova 5 wireless aldım anında iade ettim. ses kalitesi berbattı.
ne almalıyım sizce?
bütçem maks 8K ama aşağısı olsada iyi olur

merhaba dostlar
2 senedir corsair void elit wireless kullanıyorum. pil ömrü bitmeye başladı hem çok kısa sürede bitiyor hem de çekim mesafesi bir anda çok kısaldı. bu yüzden yeni kulaklık bakıyorum hazır indirimler varken.
Daha önce cloud 2 kablolu kullanmıştım ses performansı çok iyidi ama c3 s wireless herkes gömmüş yorumlarda.
geçen hafta artsteelseries arctis nova 5 wireless aldım anında iade ettim. ses kalitesi berbattı.
ne almalıyım sizce?
bütçem maks 8K ama aşağısı olsada iyi olur
www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-7P-Kablosuz/dp/B0B7X6WRNY/ref=sr_1_2?adgrpid=118174711090&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FMaCH06ljhCjAVqtGMi-spOrHjHkEE9K_ZIb0dIVUm9wRcHcCk4RLq7n9AuK3sHCc9zhu6no9IIqW9eUX3LltcUDmBrVkp2R2dpJRsFYUvTqOH6zwxHIDcc9GqZFkfmkKpz59Oa77IrrucgN6r-qrEMUVtAZS7t0wG-1LkDyw0hB3xiSmgvNEbG-CDctTZrc2j8Aw1_CEY62RGZ7jAYY6Q60uJZ378b5AEFgBxNG-WdH-ZN5XLZtiwSXEbP7gKK4GSSmN16HMuiwujNoWDiLE3aJwbcHfU1hEyvgZHxbBcI.XaxLMkfqcQM_LbIZ_hUwmgJLMCv2y4G318lLgCtmMa8&dib_tag=se&hvadid=738652603121&hvdev=c&hvlocphy=9198674&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=16226296520944930091&hvtargid=kwd-294730209776&hydadcr=158_2742923&keywords=steelseries+arctis+7&mcid=bf7fa4b9c7dd3425bfb7dd49b448e53d&qid=1762701658&sr=8-2
bunu alın hocam gayet iyi kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 2 adet kalmış

nova 5 kullandım aşırı kötüydü ya bidaha steelseries alacağımı sanmıyorum
Logitech pro x wifi / cloud2 / stealseries nova pro uzun yıllardır bunları kullandım.

-Kesinlikle Logitech uzak durmanı tavsiye ederim parasının hakkını vermeyen bir ürün.
-Steelseries kulaklıklarının geneli sesleri defult halde güzel değil. Kendi programından veya başka programlardan equ ayarı yapman gerekiyor. Bunlarla ilgili bir çok video var incele istersen. Arkadaşın attığı nova 7 pronun veya hs80 in yanına güzel bir ses kartı anfi alabilirsin tavsiye ederim.

Logitech pro x wifi / cloud2 / stealseries nova pro uzun yıllardır bunları kullandım.

-Kesinlikle Logitech uzak durmanı tavsiye ederim parasının hakkını vermeyen bir ürün.
-Steelseries kulaklıklarının geneli sesleri defult halde güzel değil. Kendi programından veya başka programlardan equ ayarı yapman gerekiyor. Bunlarla ilgili bir çok video var incele istersen. Arkadaşın attığı nova 7 pronun veya hs80 in yanına güzel bir ses kartı anfi alabilirsin tavsiye ederim.
ne gibi bi kart önerirsiniz hocam? ses kartları hakkında hiç bilgim yok

ne gibi bi kart önerirsiniz hocam? ses kartları hakkında hiç bilgim yok
Benim kendi kulaklığımın var pek bilgim yok. Kulaklığı aldıktan sonra o konu hakkında başlık açarsanız bilgisi olan arkadaşlar var forumda yardımcı olacaklardır.

Çoğu anakart da üst seviye olsa bile Realtek in giriş seviyesi ses kartı bulunuyor. Kullanmış olduğumuz kulaklıkların sürücüleri çok iyi olsa bile bunlardan tam performansı alamıyoruz. Bundan dolayı anfi alarak çok daha tatmin edici bir ses alabilirsin.

Son düzenleme:
Benim kendi kulaklığımın var pek bilgim yok. Kulaklığı aldıktan sonra o konu hakkında başlık açarsanız bilgisi olan arkadaşlar var forumda yardımcı olacaklardır.

Çoğu anakart da üst seviye olsa bile Realtek in giriş seviyesi ses kartı bulunuyor. Kullanmış olduğumuz kulaklıkların sürücüleri çok iyi olsa bile bunlardan tam performansı alamıyoruz. Bundan dolayı anfi alarak çok daha tatmin edici bir ses alabilirsin.
anladığım kadarıyla hem türkiye de hemde forumda ses kartı kültürü yok. bilgisi olan kişi çok az.
istediğim ürünü nasıl bulacagım kafam iyice karıştı

anladığım kadarıyla hem türkiye de hemde forumda ses kartı kültürü yok. bilgisi olan kişi çok az.
istediğim ürünü nasıl bulacagım kafam iyice karıştı
Benim bir bilgim yok :D. Bir çok konuda gördüm bilgisi olan arkadaşlar var forumda.

@Lloydˢᵗᵉʳ hocam sen biliyormuşsun bu işi bi el at be gözünü seveyim :)

@Lloydˢᵗᵉʳ hocam sen biliyormuşsun bu işi bi el at be gözünü seveyim :)
Oyun veya müzik odaklı mı ve harici mikrofon bağlanacak mı gibi konular bazında ses arayüzü önerebilirim. Ancak kablosuz kulaklık arayışındaysan kulaklığa özel üretilmiş/yanında gelen dışında ses kartına bağlamak pek mümkün değil.
Kablosuz olup olmama durumuna göre kullanım amacına bağlı olarak öneride bulunayım.

Oyun veya müzik odaklı mı ve harici mikrofon bağlanacak mı gibi konular bazında ses arayüzü önerebilirim. Ancak kablosuz kulaklık arayışındaysan kulaklığa özel üretilmiş/yanında gelen dışında ses kartına bağlamak pek mümkün değil.
Kablosuz olup olmama durumuna göre kullanım amacına bağlı olarak öneride bulunayım.
kablosuz olması lazım ve fps oyun odaklı olması gerekiyor.
hyperx cloud 3 s wireless bakıyordum bu sıralar ama tabi sizin önerileriniz merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri