Kacakwhiskey
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
bu fiyatlara bütçemi inanılmaz zorlayarak çıktım sizce mantıklı mı yaklaşık 4 ay önce 60 a satıldı
pahalı ve amd kart alma.bu fiyatlara bütçemi inanılmaz zorlayarak çıktım sizce mantıklı mı yaklaşık 4 ay önce 60 a satıldı
neden amd karta almayayımpahalı ve amd kart alma.
sorunluneden amd karta almayayım
fiyatı iyi güzel sistembu fiyatlara bütçemi inanılmaz zorlayarak çıktım sizce mantıklı mı yaklaşık 4 ay önce 60 a satıldı
gece gece öyle böyle küfrler yemedin bennden haberin olsun. æptal insanın tekisin dümdüz alma sorunlu ha? fanboy ... evladı ya kaale almayın şunları yapahalı ve amd kart alma.
sorunu neymiş olumsorunlu
Sende de AMD fanboyluğu var sanırım? Adam fikrini belirtmiş kendine göre de haklıdır belki veya sana göre değildir, sen de kendi fikrini belirt geç niye böyle bir yorum yazma gereği duydun?gece gece öyle böyle küfrler yemedin bennden haberin olsun. æptal insanın tekisin dümdüz alma sorunlu ha? fanboy ... evladı ya kaale almayın şunları ya
Kanka ben de bir şey diyecektim de forum kurallarını bilmiyorum durduk yere ban yerim falan uğraşmak istemedim bilmiyo bu diyip geçtim zaten net bi şekilde 9070xt alıcamgece gece öyle böyle küfrler yemedin bennden haberin olsun. æptal insanın tekisin dümdüz alma sorunlu ha? fanboy ... evladı ya kaale almayın şunları ya
Kanka tam emin değilim ama yalan bomboş yorumlarda forum kurallarına aykırı değil mi mesela coil whine sorunu var dese ve bilinse sorun değilde kronik bunlar gibi hurafeler kural dışı olmuyor muSende de AMD fanboyluğu var sanırım? Adam fikrini belirtmiş kendine göre de haklıdır belki veya sana göre değildir, sen de kendi fikrini belirt geç niye böyle bir yorum yazma gereği duydun?
Bilgi yanlışsa ya da gereksiz yorum varsa da rapor tuşu var basın moderatör haklı bulursa ceza verir, adama niye durduk yere tonla laf etmiş demek istediğim o. Zaten yazan kişi yanlış bilgiden ceza yemiş.Kanka ben de bir şey diyecektim de forum kurallarını bilmiyorum durduk yere ban yerim falan uğraşmak istemedim bilmiyo bu diyip geçtim zaten net bi şekilde 9070xt alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce fiyat nasıl alternetifleriyle toplama yapamadım o kadar bilgili değilim siz ne diyorsunuz
Kanka tam emin değilim ama yalan bomboş yorumlarda forum kurallarına aykırı değil mi mesela coil whine sorunu var dese ve bilinse sorun değilde kronik bunlar gibi hurafeler kural dışı olmuyor mu
sorunlu olduğu falan yok sisteme gelicek olursak fiyatı güzel sistemin alınabilirKanka ben de bir şey diyecektim de forum kurallarını bilmiyorum durduk yere ban yerim falan uğraşmak istemedim bilmiyo bu diyip geçtim zaten net bi şekilde 9070xt alıcam
Sizce fiyat nasıl alternetifleriyle toplama yapamadım o kadar bilgili değilim siz ne diyorsunuz
Kanka tam emin değilim ama yalan bomboş yorumlarda forum kurallarına aykırı değil mi mesela coil whine sorunu var dese ve bilinse sorun değilde kronik bunlar gibi hurafeler kural dışı olmuyor mu