Bütçe nasıl kullanılmalı bu sistem mantıklı mı

gece gece öyle böyle küfrler yemedin bennden haberin olsun. æptal insanın tekisin dümdüz alma sorunlu ha? fanboy ... evladı ya kaale almayın şunları ya
Sende de AMD fanboyluğu var sanırım? Adam fikrini belirtmiş kendine göre de haklıdır belki veya sana göre değildir, sen de kendi fikrini belirt geç niye böyle bir yorum yazma gereği duydun?

gece gece öyle böyle küfrler yemedin bennden haberin olsun. æptal insanın tekisin dümdüz alma sorunlu ha? fanboy ... evladı ya kaale almayın şunları ya
Kanka ben de bir şey diyecektim de forum kurallarını bilmiyorum durduk yere ban yerim falan uğraşmak istemedim bilmiyo bu diyip geçtim zaten net bi şekilde 9070xt alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce fiyat nasıl alternetifleriyle toplama yapamadım o kadar bilgili değilim siz ne diyorsunuz

Sende de AMD fanboyluğu var sanırım? Adam fikrini belirtmiş kendine göre de haklıdır belki veya sana göre değildir, sen de kendi fikrini belirt geç niye böyle bir yorum yazma gereği duydun?
Kanka tam emin değilim ama yalan bomboş yorumlarda forum kurallarına aykırı değil mi mesela coil whine sorunu var dese ve bilinse sorun değilde kronik bunlar gibi hurafeler kural dışı olmuyor mu

Son düzenleme:
Kanka ben de bir şey diyecektim de forum kurallarını bilmiyorum durduk yere ban yerim falan uğraşmak istemedim bilmiyo bu diyip geçtim zaten net bi şekilde 9070xt alıcam

Sizce fiyat nasıl alternetifleriyle toplama yapamadım o kadar bilgili değilim siz ne diyorsunuz

Kanka tam emin değilim ama yalan bomboş yorumlarda forum kurallarına aykırı değil mi mesela coil whine sorunu var dese ve bilinse sorun değilde kronik bunlar gibi hurafeler kural dışı olmuyor mu
Bilgi yanlışsa ya da gereksiz yorum varsa da rapor tuşu var basın moderatör haklı bulursa ceza verir, adama niye durduk yere tonla laf etmiş demek istediğim o. Zaten yazan kişi yanlış bilgiden ceza yemiş.

AMD benim gözümde de düşük kalite karttır bu arada, o kadar kısa kesmek sebep vermeden sorunlu demek saçma ama Nvidia kartla 1 sorun yaşadıysam AMD kartla 10 tane yaşamışımdır. Freesync iyi çalışmaz kapatmam gerekir bir gün ansızın sürücüyü siler tekrar kurarım falan ufak tefek işler açıyor başa, hepsini biraz uğraşıp çözüyorum o ayrı. Bir de hala ucuz diye AMD kullanıyorum o da var 😀

sorunlu olduğu falan yok sisteme gelicek olursak fiyatı güzel sistemin alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,284
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri