Acil faturama para yansırmı

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
796
SELAMÜN ALEYKÜM
Bu mesaj geldi şimdi gördüm nedir bu faturama ek 100 tl mi yansımış.uygulamadan bakınca hala aynı fatura ücreti yazıyor.

Ekler

• 8144.webp
    8144.webp
    110.7 KB · Hit: 41
Hayır, eğer daha da kullanırsan veya paket almazsan fena kitleyecekler ama.

SELAMÜN ALEYKÜM
Bu mesaj geldi şimdi gördüm nedir bu faturama ek 100 tl mi yansımış.uygulamadan bakınca hala aynı fatura ücreti yazıyor.
Akıllı fatura yoksa yansımıştır, yoksa da akıllı fatura alsana hattına Türkcell’de akıllı fatura ücretsiz zaten 😀

Yansısa yazardı dimi şuan aynı hala fiyat.

Ekler

• 8146.webp
    8146.webp
    86.9 KB · Hit: 21
1 defa da değil 4 defa yansımış mesajdan anladığım kadarıyla…

En az 400-500TL yansımıştır şuan bile doğru anladıysam.

İlk mesaj 250mb kaldı mesajı zaten. Ondan sonra almış ve o da bitmiş. Yine aşarsa yine 1gb tanımlanacak ve 100 tl ücretlendirilecek. Ben de öyle anladım.

İlk mesaj 250mb kaldı mesajı zaten. Ondan sonra almış ve o da bitmiş. Yine aşarsa yine 1gb tanımlanacak ve 100 tl ücretlendirilecek. Ben de öyle anladım.
250mb kalan paket de aşımdan dolayı tanımlanan başka bir 1GB paketi sanırım öyle anladım ben. Son mesajda da dördüncü 1Gb bitti diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yansısa yazardı dimi şuan aynı hala fiyat.
Güncel tutar yazısına bas o geçen ayın faturası.

Hocam aynı mesaj farklı gğnlerde 4. Gelişi

Haydaaaa

Şakamı ya bu napcam şimdi ......

Ekler

• 8148.webp
    8148.webp
    86 KB · Hit: 20
Hocam aynı mesaj farklı gğnlerde 4. Gelişi

Haydaaaa

Şakamı ya bu napcam şimdi ......
Önce bir bardak soğuk su içeceksin sonra hattına akıllı fatura alacaksın başka yapacak bir şey yok maalesef.

Şakamı
Önce bir bardak soğuk su içeceksin sonra hattına akıllı fatura alacaksın başka yapacak bir şey yok maalesef.
Ulan bide 2mb fazla kullandım diye 100 tl dakikalar önce girmiş en iyisi kimseye bişi çaktırmadan fatura gününü bekliyim.🤐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,270
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri