Şuan bi sıkıntı yok dimi hocaö şimdi yine baktım artı 1 gb daha vermişler
Akıllı fatura yoksa yansımıştır, yoksa da akıllı fatura alsana hattına Türkcell’de akıllı fatura ücretsiz zatenSELAMÜN ALEYKÜM
Bu mesaj geldi şimdi gördüm nedir bu faturama ek 100 tl mi yansımış.uygulamadan bakınca hala aynı fatura ücreti yazıyor.
Aman aman kapiyim o zaman benO 1gb'ı bitirdiğinde başlayacak curcuna.![]()
Ben hiç bilmiyorum hocam babam ilgileniyor.Akıllı fatura yoksa yansımıştır, yoksa da akıllı fatura alsana hattına Türkcell’de akıllı fatura ücretsiz zaten![]()
1 defa da değil 4 defa yansımış mesajdan anladığım kadarıyla…O 1gb'ı bitirdiğinde başlayacak curcuna.![]()
1 defa da değil 4 defa yansımış mesajdan anladığım kadarıyla…
En az 400-500TL yansımıştır şuan bile doğru anladıysam.
250mb kalan paket de aşımdan dolayı tanımlanan başka bir 1GB paketi sanırım öyle anladım ben. Son mesajda da dördüncü 1Gb bitti diyor.İlk mesaj 250mb kaldı mesajı zaten. Ondan sonra almış ve o da bitmiş. Yine aşarsa yine 1gb tanımlanacak ve 100 tl ücretlendirilecek. Ben de öyle anladım.
Güncel tutar yazısına bas o geçen ayın faturası.Yansısa yazardı dimi şuan aynı hala fiyat.
Hocam aynı mesaj farklı gğnlerde 4. Gelişiİlk mesaj 250mb kaldı mesajı zaten. Ondan sonra almış ve o da bitmiş. Yine aşarsa yine 1gb tanımlanacak ve 100 tl ücretlendirilecek. Ben de öyle anladım.
Önce bir bardak soğuk su içeceksin sonra hattına akıllı fatura alacaksın başka yapacak bir şey yok maalesef.Hocam aynı mesaj farklı gğnlerde 4. Gelişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haydaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şakamı ya bu napcam şimdi ......
Ulan bide 2mb fazla kullandım diye 100 tl dakikalar önce girmiş en iyisi kimseye bişi çaktırmadan fatura gününü bekliyim.Önce bir bardak soğuk su içeceksin sonra hattına akıllı fatura alacaksın başka yapacak bir şey yok maalesef.