MUTLUMU SON. YOKSA......

Hayır sordum tüm driverları yükleyip bios güncelliyorlar performans ve Fan ayarıda yapılıyormuş
En iyisi kendin bilmiyorsan bile videolar izleyerek kurulum yapmak. Kendi emeğin olunca ayrı güzel oluyor. Vakit yoksa bir şey diyemem tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama en önemli soruyu sormadım :=l Kule tipi demonte gönderiliyorya yanında termal macun veriyorlarmı :)
Thermalright içinden macun çıkıyor zaten kutulu gönderirler onu artık sen halledeceksin :)

En iyisi kendin bilmiyorsan bile videolar izleyerek kurulum yapmak. Kendi emeğin olunca ayrı güzel oluyor. Vakit yoksa bir şey diyemem tabi.

Thermalright içinden macun çıkıyor zaten kutulu gönderirler onu artık sen halledeceksin :)
Heh işte onu bilmiyordum thermalright ilk kez kullanacağım teşekkürler hocam.

Bugün montajladığımız sistemde thermalright kullanıyorum bende, ilk performansı gayet yeterli geldi bana işlemci ısınmıyor bile muhteşem

Güzel soğutucu. Kendi macununu kullanmadım daha ama idare eder diye düşünüyorum.

Ona pahalı buna pahalı kardeşim pahalı diye beklediğim sistemler en az üzerine 5 6 k koyuyor ayda biz indirim bekliyoruz bindirim oluyor ne yapayım
Tamam reis sakin ol. Olumlu olumsuz yorum yapın demişsin fikrimizi belirttik

Ona pahalı buna pahalı kardeşim pahalı diye beklediğim sistemler en az üzerine 5 6 k koyuyor ayda biz indirim bekliyoruz bindirim oluyor ne yapayım

Yok ben sana kızmadım kardeşim yanlış anlama, Fiyatlar sürekli artmasa bizde bu kadar kararsız kalmazdık. Kızdığım nokta o yani sen değil. Bende ucuza sistem toplamak isterim tabii ki ama olmuyor 2 aydır onu kovala bunu kovala yorulduk. Hiçbirşeyin indiğide yok. her şey stok sınırlı yetişemiyorum. 5 kuruş az vercem diye 40 takla atıyor insan. İnan hiç buna vaktim yok.

Bugün montajladığımız sistemde thermalright kullanıyorum bende, ilk performansı gayet yeterli geldi bana işlemci ısınmıyor bile muhteşem
Asassinmi?

Son düzenleme:
Yok ben sana kızmadım kardeşim yanlış anlama, Fiyatlar sürekli artmasa bizde bu kadar kararsız kalmazdık. Kızdığım nokta o yani sen değil. Bende ucuza sistem toplamak isterim tabii ki ama olmuyor 2 aydır onu kovala bunu kovala yorulduk. Hiçbirşeyin indiğide yok. her şey stok sınırlı yetişemiyorum. 5 kuruş az vercem diye 40 takla atıyor insan. İnan hiç buna vaktim yok.

Asassinmi?
Hayır phantom spirit modeli

Burak kardeşim bu sistem için bana WiFi ve Bluetooth için pcı önerirsin USB mi sence ne alayım
Valla o konuda bilgim yok hocam. Sistemi sürekli Wifi ile mi kullanacaksınız? Sürekli değil ama yine de wifi ve Bluetooth olsun diyorsanız USB girişli olanlar iş görür diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,679
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri