❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

1762777093158.webp

Bankkart kampanyasıyla 19000'e geldi. :hackerman:

Az önce 3 taksit bende aldım. Garanti Bonus 1000 tl amazon dan verdi , 500 tl online verdi. +150 ₺ daha verdi. 17850 ye gelmiş oldu hayırlısı olsun bakalım. Amazonda halen beğenmezsen 30 gün içinde iade durumu var mı ?

Az önce 3 taksit bende aldım. Garanti Bonus 1000 tl amazon dan verdi , 500 tl online verdi. +150 ₺ daha verdi. 17850 ye gelmiş oldu hayırlısı olsun bakalım. Amazonda halen beğenmezsen 30 gün içinde iade durumu var mı ?
4 taksit olsa Bonus'tan alacaktım aslında ama nedense 3 taksitte kalmış :D

Ve stok bitti son anına yetiştik. Tam bir satış pazarlaması :D , alanlar iptal etmeyecek. Almayanlar keşke alsaydık diyecek. Yarın tekrar 16.000 den satışa sunacaklar :D

Ve stok bitti son anına yetiştik. Tam bir satış pazarlaması :D , alanlar iptal etmeyecek. Almayanlar keşke alsaydık diyecek. Yarın tekrar 16.000 den satışa sunacaklar :D
hiç sanmıyorum bu fiyattan gidiyorsa 21 den falan da gider derler

Bence biz alanlar şanslıyız, fiyat düşerse bir daha sipariş geçer bunu iptal ederim yüksekten açarlarsa yine kârlıyız

Bence biz alanlar şanslıyız, fiyat düşerse bir daha sipariş geçer bunu iptal ederim yüksekten açarlarsa yine kârlıyız
Amazon en son aradaki farkı bakiye olarak veriyordu

Arkadaşlar amazon paket açıldıktan sonra iade durumunu bilen var mı ? Yani kurulduktan sonra iade durumu oluyor mu? ve bu tvnin özellikleri tam belli değil aldık ama , Ips panel mi , işlemcisi iyi mi 65inç için bilgi çok fakat bunun için yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri