ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
ekran kartı nedir hocam çok güzel görünüyorBenimde bu şekilde devam ediyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekran kartı nedir hocam çok güzel görünüyorBenimde bu şekilde devam ediyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yav bu kasaya bayılıyorum siyahını alasım varBende sevmiyorum ama birtane akvaryumu modeli var o olursa olmaz ise kazasız kullanicam.
Üstüne ekleme yaptım ram felan değiştim sattım
Niye sattım bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
kasa tek kelimeyle MUAZZAM hocam ekran kartı beyaz değil ama öyle bi uyum olmuş kiBenimde bu şekilde devam ediyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sapphire rx 6800xt nitro +ekran kartı nedir hocam çok güzel görünüyor
yarın 2. monitörüm de geliyor sonunda tamamladım setupusapphire cidden bu tasarım işini yapıyor.
teşekkürler daha iyisi sizin olsunhayırlı olsun
Siyahınıda aldım oda felaket güzeldi.Yav bu kasaya bayılıyorum siyahını alasım var
çevre bileşenleri nerdeyse çoğu fp seçilmiş gibi duruyor herkesin sistemi keni çapında güzel tabikiiBurada ki insanların setuplarına göre daha mütevazi ve sade kaçsada bizde de var bisiler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam kulaklığın kutusunu yeni açtım, klavye zaten yerli ve milli zamanında temudan 700 liraya alamadığım için 1500 verip kapalı kutu almıştım, forumdan bir arkadaş sağolsun. Mouse desen o da yerli ve milli aj159 pro 500 liraya kaptım, ultimate 2c bunu incelemesi bile yokken banggodan 1k gibi bir fiyata almıştım geçen sene.çevre bileşenleri nerdeyse çoğu fp seçilmiş gibi duruyor herkesin sistemi keni çapında güzel tabikii