riddLedSKL
80+ Bronze

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 240

Bu forumda da amma akvaryum kasa meraklısı insan varmış. Ben de tam tersine hiç sevmem 

İçi dışı bir olacak hocam görecez içini illa olmaz öyleBu forumda da amma akvaryum kasa meraklısı insan varmış. Ben de tam tersine hiç sevmem![]()
lianli dedigin anda min 10kSoğutma aynı Thermalright full Rog ekosistem dizdim ileride bide lianli fan ekosistem yapmayı düşünüyorum yada gereksiz masraf olarak görürsem hiç girmem lianli fan işine
Kasada lianli zaten lianli fan almayı gözüm kesmiyor şimdiliklianli dedigin anda min 10k
ferrarin olsa üstünü örtermisinBu forumda da amma akvaryum kasa meraklısı insan varmış. Ben de tam tersine hiç sevmem![]()
fanların hepsi temudanmıKasada lianli zaten lianli fan almayı gözüm kesmiyor şimdilik
o arkadaki panellerden bendede var 50 tane falan almısımdır cok iyiler tabi ben alırken wincredit muhabbeti falan vardı ama şuan yok kaca gelir bilmiyorum TR de 800 tl 4 adet 50cm 50cm şeklindeferrarin olsa üstünü örtermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanların hepsi temudanmı
yanlış mesaj yanıtıo arkadaki panellerden bendede var 50 tane falan almısımdır cok iyiler tabi ben alırken wincredit muhabbeti falan vardı ama şuan yok kaca gelir bilmiyorum TR de 800 tl 4 adet 50cm 50cm şeklinde
Yanls değil daha önceden sormuşsunuz arkadaşa nerden falan diye ondan yazdimyanlış mesaj yanıtı
Bu arkadaş sormuş pardonhocam su arka duvar seylerının ısmı nedir lınk var mı ve monıtor markası nedir ayrıca ısık modelı nedır hosuma kactı ve bılek dayamayı nerden temın ettınız?
Aynen size aldırdığım o fanlardanferrarin olsa üstünü örtermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanların hepsi temudanmı
Link gelirmi şu kasanınpc de sadece bu var