tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Hocam klavyenizi beğendim linkini iletebilir misiniz rica etsemGayet sade.

Hocam klavyenizi beğendim linkini iletebilir misiniz rica etsemGayet sade.
Bu f75 in batarya süresi ne kadar acaba ya bataryası daha fazla diye f87 mi alsam acabatr nin bitki örtüsü aula f75
Sebebi yok aslında sistemi dizerken 2 farklı kasada denedim full haliyle rog heliosta bide bu kasada iki setupta full kendine uygundu rog kasada ryujin vesaire full rog şeklinde ikisi arasında bu daha çok hoşuma gittibu kadar buyuk kasanin sebebi nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanlari kapatmaz hocam nerdeyse herkes alttan geciriyor kabloyu zaten
+
kasan fena kardo
bende ak820pro var aydınlatma açık ve animasyonlu şekilde full şarjda 1 ay civarı gidiyor sanırım dongle ile kullanınca. günde ort. 3 4 saat pc açık 4000mah batarya vardı f75 te de 4000 mah var benzer sonuçlar alırsın diye düşünüyorumBu f75 in batarya süresi ne kadar acaba ya bataryası daha fazla diye f87 mi alsam acaba
full rog halinin fotosu varmıSebebi yok aslında sistemi dizerken 2 farklı kasada denedim full haliyle rog heliosta bide bu kasada iki setupta full kendine uygundu rog kasada ryujin vesaire full rog şeklinde ikisi arasında bu daha çok hoşuma gitti
Bakayım ama sanmıyorum silmişimdir muhtemelbende ak820pro var aydınlatma açık ve animasyonlu şekilde full şarjda 1 ay civarı gidiyor sanırım dongle ile kullanınca. günde ort. 3 4 saat pc açık 4000mah batarya vardı f75 te de 4000 mah var benzer sonuçlar alırsın diye düşünüyorum
full rog halinin fotosu varmı
Bu ama ekran kartı da 4080 rog du ben denediğimde ama direk kasa by sadece kart değişmiştikbende ak820pro var aydınlatma açık ve animasyonlu şekilde full şarjda 1 ay civarı gidiyor sanırım dongle ile kullanınca. günde ort. 3 4 saat pc açık 4000mah batarya vardı f75 te de 4000 mah var benzer sonuçlar alırsın diye düşünüyorum
full rog halinin fotosu varmı