burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
arkadaş harici herkes yardımcı olmaya çalışıyor hashadhsd. vallahi hiç bilmiyorum nasıl sabitlerim ama silikon da sıkıtnı bence.Silikon sıkmış olabilir hocam.
arkadaş harici herkes yardımcı olmaya çalışıyor hashadhsd. vallahi hiç bilmiyorum nasıl sabitlerim ama silikon da sıkıtnı bence.Silikon sıkmış olabilir hocam.
Ahahahahaahah umarım kendi de dönüş sağlar.arkadaş harici herkes yardımcı olmaya çalışıyor hashadhsd. vallahi hiç bilmiyorum nasıl sabitlerim ama silikon da sıkıtnı bence.
Ben duvara çift taraflı bantla yapıştırdım ama baya güçlü bir yapışkanmış kaldırınca duvarın boyası atıyor.Çinden alınca yanında gelmişti neonun takılacağı çentik ve çift taraflı bantbu neon ledler hafif değil. çift taraflı bandın tutacağını düşünmüyorum. ben de kuracam da panelin gelmesini bekliyorum ledi monte etmek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ledin yanında dubel, vida ve klips göndermişler ama, paneli yapıştırdıktan sonra klipsi sabitleyemem
temudan aldım ben de içinde bant yoktu ekstradan bant aldım ama tutar mı turmaz mı emin değilim. Paneller gelince göreceğiz artıkBen duvara çift taraflı bantla yapıştırdım ama baya güçlü bir yapışkanmış kaldırınca duvarın boyası atıyor.Çinden alınca yanında gelmişti neonun takılacağı çentik ve çift taraflı bant
beklemedeyimAhahahahaahah umarım kendi de dönüş sağlar.
Hocam o şekilde hem göze hitap etmez hem de kartın fanını kapamasın diye düşündüm.gpu kablosunu alta al bence
Bence böyle daha az göze hitap ediyor düzgün bir şekilde altından geçirirsen daha güzel olur. Ayrıca ufacık kablo fanı nasıl kapasın.Hocam o şekilde hem göze hitap etmez hem de kartın fanını kapamasın diye düşündüm.
Birdahaki kasa temizliğinde deneyebilirim. Şu an alt kısımda pek kablo geçirecek yer kalmadı. Ama bu şekilde gözüme batmıyorBence böyle daha az göze hitap ediyor düzgün bir şekilde altından geçirirsen daha güzel olur. Ayrıca ufacık kablo fanı nasıl kapasın.
bu kadar buyuk kasanin sebebi nedirŞUAN masa üstünde bi görüntüsü yok elimde benim setupta bu sekıl
fanlari kapatmaz hocam nerdeyse herkes alttan geciriyor kabloyu zatenHocam o şekilde hem göze hitap etmez hem de kartın fanını kapamasın diye düşündüm.
+Bence böyle daha az göze hitap ediyor düzgün bir şekilde altından geçirirsen daha güzel olur. Ayrıca ufacık kablo fanı nasıl kapasın.
Birdahakine o şekilde alttan geçiririm hocam, teşekkürler.bu kadar buyuk kasanin sebebi nedir
fanlari kapatmaz hocam nerdeyse herkes alttan geciriyor kabloyu zaten
+