🔥İndirim Nothing Phone 1 9.750₺ 128GB🔥

yarın da idefix de düşer , onun konusu da açılır umarım :D

evet trendyol öyle gözüküyor ama yarın da girebilir tekrar flash ürün olarak.
hepsiburada 9750 ve süre koymamış.

bunlara ek olarak her iki sitede geçerli: bonus kart varsa 500 ve 175 geliyor. (10bin sınır)
ziraat varsa sadece 500 ekstra geliyor(7500)
size güvendim. bilgili bir abiye benziyorsunuz :))

Arkadaşlar ben geçen yıl anneye almıştım fazla fazladan yetti sormak istedikleriniz varsa cevaplarım cihazı halen aktif olarak kullanıyor.

Arkadaşlar ben geçen yıl anneye almıştım fazla fazladan yetti sormak istedikleriniz varsa cevaplarım cihazı halen aktif olarak kullanıyor.
Hocam bu telefon babam için yeterli diyorum.
Babam zaten iki gün bir şarj eder telefonu.
Onun için devrim olacaktır.

10.000 e daha iyisi yok.
Hocam acil yardım et herkes bir şey diyor kafam allak bullak oldu. Güvenlik güncellemesi 2026 Temmuz gibi bitiyormuş ondan sonra risk altındasın diyorlar sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet trendyol öyle gözüküyor ama yarın da girebilir tekrar flash ürün olarak.
hepsiburada 9750 ve süre koymamış.

bunlara ek olarak her iki sitede geçerli: bonus kart varsa 500 ve 175 geliyor. (10bin sınır)
ziraat varsa sadece 500 ekstra geliyor(7500)
hepsiburada soru cevaplara baktım biri sormuştu yarın sabah 8'de bitiyormuş kampanya

Hocam acil yardım et herkes bir şey diyor kafam allak bullak oldu. Güvenlik güncellemesi 2026 Temmuz gibi bitiyormuş ondan sonra risk altındasın diyorlar sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada soru cevaplara baktım biri sormuştu yarın sabah 8'de bitiyormuş kampanya
6 sene android 8 cihaz kullandım. APK kurmuyorsan o kadar da önemli değil, bu kadar büyütmeyin derim bu güncelleme mevzusunu. Eyvah güncelleme bitti artık hackleneceksin diye bir şey yok :D

6 sene android 8 cihaz kullandım. APK kurmuyorsan o kadar da önemli değil, bu kadar büyütmeyin derim bu güncelleme mevzusunu. Eyvah güncelleme bitti artık hackleneceksin diye bir şey yok :D
Yani hocam hackleyeceklerse de bizim gibi fakir fukarayı hackleyip ne yapsınlar :D Benim cihazında geçen yaz bitmiş güvenlik güncellemesi haberim bile yok şimdi bakınca farkettim :D

Geri