size güvendim. bilgili bir abiye benziyorsunuzevet trendyol öyle gözüküyor ama yarın da girebilir tekrar flash ürün olarak.
hepsiburada 9750 ve süre koymamış.
bunlara ek olarak her iki sitede geçerli: bonus kart varsa 500 ve 175 geliyor. (10bin sınır)
ziraat varsa sadece 500 ekstra geliyor(7500)
Aga alaydın ya pasajdaykenya sorma hocam vergi indirimine denk getiricem diye sabahtır kupon kovalıyorum yok arkadaş kupon vermiyor.
Yap düz 9.5 be
güvenemedim hocam. Kılıfın faturada gözükmesi korkuttu.Aga alaydın ya pasajdayken
Ne farkederki faturayı evofone gönderiyor. Hb den de alsan aynı fatura gelcek. Gene gözükecek kılıfgüvenemedim hocam. Kılıfın faturada gözükmesi korkuttu.
trendyolda eğitim indiriminden faydalanacağım diye ayrı bi seçenek var. Faturayı da ona göre düzenleyip gönderiyorlarNe farkederki faturayı evofone gönderiyor. Hb den de alsan aynı fatura gelcek. Gene gözükecek kılıf
Hocam bu telefon babam için yeterli diyorum.Arkadaşlar ben geçen yıl anneye almıştım fazla fazladan yetti sormak istedikleriniz varsa cevaplarım cihazı halen aktif olarak kullanıyor.
Hayırlısı olsun şimdiden fazlasıyla yeterli olucaktır emin ol.Hocam bu telefon babam için yeterli diyorum.
Babam zaten iki gün bir şarj eder telefonu.
Onun için devrim olacaktır.
10.000 e daha iyisi yok.Çok övdükleri kadar var mı yoksa balon mu bu cihaz
Hocam acil yardım et herkes bir şey diyor kafam allak bullak oldu. Güvenlik güncellemesi 2026 Temmuz gibi bitiyormuş ondan sonra risk altındasın diyorlar sürekli10.000 e daha iyisi yok.
hepsiburada soru cevaplara baktım biri sormuştu yarın sabah 8'de bitiyormuş kampanyaevet trendyol öyle gözüküyor ama yarın da girebilir tekrar flash ürün olarak.
hepsiburada 9750 ve süre koymamış.
bunlara ek olarak her iki sitede geçerli: bonus kart varsa 500 ve 175 geliyor. (10bin sınır)
ziraat varsa sadece 500 ekstra geliyor(7500)
6 sene android 8 cihaz kullandım. APK kurmuyorsan o kadar da önemli değil, bu kadar büyütmeyin derim bu güncelleme mevzusunu. Eyvah güncelleme bitti artık hackleneceksin diye bir şey yokHocam acil yardım et herkes bir şey diyor kafam allak bullak oldu. Güvenlik güncellemesi 2026 Temmuz gibi bitiyormuş ondan sonra risk altındasın diyorlar sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburada soru cevaplara baktım biri sormuştu yarın sabah 8'de bitiyormuş kampanya
Yani hocam hackleyeceklerse de bizim gibi fakir fukarayı hackleyip ne yapsınlar6 sene android 8 cihaz kullandım. APK kurmuyorsan o kadar da önemli değil, bu kadar büyütmeyin derim bu güncelleme mevzusunu. Eyvah güncelleme bitti artık hackleneceksin diye bir şey yok![]()