Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

abdullah hocam indirim ne zamana kadar devam ediyor 5070 li sistem icin 52 kya fiyatin güncellenmesini bekliyorum uyuyakalirsam falan sabah bitmis olur mu
Bence bekleyebildiğiniz kadar bekleyin çünkü sabaha kadar neyin olup neyin olmayacağı belli değil

• Beğen
Reaksiyonlar: sigo
Ne kadar sürcek indirimler ben uyuyakalırsam bir şey olur mu

Vallahi garanti kartım olduğu için alamıyorum o karta taksit yapmıyorlar 10 taksit :(

55 k 5070 hazır sistem almak mı 60k ya 5070 laptop almak mı?
2. el piyasası laptobun daha fazla,
ekran masrafın da olmayacak. qhd ekranı da var slayerin. bana bu yapılan zamlar abartı saçma geliyor,
piyasaya mutlaka ram ssd verilecek pandemi gibi bir dönemden geçiyoruz. bence ihtiyacınız yoksa almayın hazır sistemi, gidin laptop alın, canınız sıkılırsa bir gün satarsınız da

55 k 5070 hazır sistem almak mı 60k ya 5070 laptop almak mı?
2. el piyasası laptobun daha fazla,
ekran masrafın da olmayacak. qhd ekranı da var slayerin. bana bu yapılanlar sana geliyor, bence ihtiyacınız yoksa almayın, gidin laptop alın, canınız sıkılırsa bir gün satarsınız da
laptop RTX 5070 gpu = masaüstü RTX 5070 gpu DEĞİLDİR.
ilk önermeden elendin.

Keşke yapsa ya. Gerçekten o işlemci yakışamdı o sisteme.

edit: Sistemdeki işlemciyi 7500 ile güncelleyecekler sandım, ani sevinçten sonra ağlıyorum şuan. :(
dediğim gibi iade edebiliyosan et ve 9060xt li sistemee yönel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,404
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri