🔥İndirim MSI 11.11 Anakart, Kasa, Sıvı Soğutma,Güç Kaynakları Amazon ,H.burada İndirimleri

Bu anakartlardan hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

Bu model doğru gelmeyebilir diye korkuyorum sanki ssd soğutucusu olmayan model gelecekmiş gibi bir his var :D : https://www.hepsiburada.com/gigabyt...dr5-hdmi-dp-pcie-5-0-am5-atx-pm-HBC000088UT8E

Birde amazon da asus tuf var : https://amzn.eu/d/1cNGqxI
Amazondaki asus tuf tavsiye ederim piyasasını bilmiyorum ama 3 markayı da kullandım asus bana göre en sorunsuzu yazılım olarak bana daha güzel geliyor tabi bu şahsi fikrim . Zevkler tartışılmaz .

Takip ettiğim kasaydı. 6-8k fiyatında geziyordu.
1762802576067.webp

X870E gaming plus wifi veya tomahawk bekliyorum, konuyu takipteyim
hiç düzgün anakart indirime düşmedi inş düşer carbon bekliyordum 19 k adan 30 k çektiler stokları kaldırdılar kesin indirimde 24-25 k gözükür 16-17 k düşmesi gereken anakart.

Hepsiburada işlemci fiyatlarına zam yapmış sonra sepette %5 indirim yapmış normal fiyattan daha pahalı
bu nasıl 11/11 indirimi resmen insanlar ile dalga geçiyorlar
devlet kurumlarının denetlemesi lazım
sanırım bir şey almayacağım

hiç düzgün anakart indirime düşmedi inş düşer carbon bekliyordum 19 k adan 30 k çektiler stokları kaldırdılar kesin indirimde 24-25 k gözükür 16-17 k düşmesi gereken anakart.
Evet hep yan kartlar indirime girdi asıl kartlarda hiç kampanya veya indirim yok. En temizi gene vatan bilgisayar gece indirimleri

Evet hep yan kartlar indirime girdi asıl kartlarda hiç kampanya veya indirim yok. En temizi gene vatan bilgisayar gece indirimleri
sadece ekran kartı indirim ordada çok pahalı anakartlar yeni modeller geliyor belki düşer bir tomar model çıktı geçen gördüm harikaydı fiyatlar güzeldi hemen bitti çok tepe model işim yoktu yoksa alırdım.msi,gigabyte birsürü kart geliyor.

Şu an için Amazonda fiyatlar fiyatlar sabit işlemci için söylüyorum ama indirim söz konusu değil
Bugün
merhaba ürünün fiyatı neye göre belirleniyor bir hafta dır 13600 seviyesinde olan ürün 11.11 indirimleri olacağı gün 14000 TL seviyesine çıkıyor anlam veremiyorum indirim değil zam yapmışsınız

Merhaba efendim,ürünlerin tedarik fiyatları dünya çapında anlık olarak çok dinamik ve değişken takdir edersiniz ki.Bu ürün özelinde dolar bazlı yükseliş meydana geldiği için fiyatlar otomatik güncellenmiştir.Bu noktada anlaşıyışınız için teşekkür ederiz

Adamların verdiği cevaba dolar yükselmiş anlık yani geçirmeye devam diyorlar

stoğu biten veya kampanyalı fiyatı biten modellerinin üstünü çizdim,ayrıca hepsiburada listede olan bazı modellere extra %5 daha indrimiş

Geri