🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

trde vatandan iyi 11 kasımda oem fiyatı verebilen görmedim 5600x 4060 ekran kartlı sistemi 16 ya aldım taksitle 2060 lıya 13 14 bin veriyolardı benim 2 ye yeni sistem almıştım :D
Hadi inşallah o civara bişi bulursam bende alırım. 😂

Vatandan almamı tavsiye edeceğiniz 5070 ti beyaz ekran kartı var mı ? Bugün artık bi kart almam lazım 😂

vatanda saati gelince en yeni ilana tıklayın oeme girip orada baya fırsat ürünü koyuyorlar

Mekanın gerçek sahibi geldi :D hepsiburada üzerinde bulunan sistemleri yüzde 10-15 indirimli olarak güm güm verecekler abilerim inş.

yapıştır vatan candır akşamları bile sepette %15 ekran kartlarında, oem sistemlerde de %10 yapıyorlardı özelleştirerek alın piyasanın en ucuz kampanyası olacaktır şuan için. inşallah 9070xtli bir sistemde ben kaparım.

yapıştır vatan candır akşamları bile sepette %15 ekran kartlarında, oem sistemlerde de %10 yapıyorlardı özelleştirerek alın piyasanın en ucuz kampanyası olacaktır şuan için. inşallah 9070xtli bir sistemde ben kaparım.
Bekliyorum kanka bende düşmüyor vatan son umudum

erken saatte yapacak olması iyi olmuş. gece yaptığı indirim saatlerinde uyuduğum için bir şey alamıyordum :D
Maden ocağında mı çalışıyon kanka 10 da nasıl uyuyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,275
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri