- Reaksiyon skoru
- 119
Tahsilin nedir kardeşim boş biri diyor halaMesajlarımda o "ince çizgi" yi tutturamadığımı düşünmüyorum. Kimi karalamışım? Boş biriyle tartışmaya girmeme gerek yok doğru söylüyorsun.
Tahsilin nedir kardeşim boş biri diyor halaMesajlarımda o "ince çizgi" yi tutturamadığımı düşünmüyorum. Kimi karalamışım? Boş biriyle tartışmaya girmeme gerek yok doğru söylüyorsun.
Kardeş hadi gece gece git yat birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok. İroni yaptık diyoruz gelmiş "her korkan ironi yapıyor" diyorsun gelip beni kışkırtıyorsun. Gece gece bulaşıcak başka birini bulamadın mı? İroni olduğunu anlamıcak kadar acizsen ben ne yapabilirim? Buraya 20 kişi getir 18'i bu mesajın ironi olduğunu anlıcak kapasiteye sahiptir.Tahsilin nedir kardeşim boş biri diyor hala
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül1 cahil düşmanım olacağına 1000 alim düşmanım olsun. Şansımıza ne yazık ki karacahilini verdi.
Size her hangi bir şey yazmadım hocam Kendi üstünüze alınmanıza şaşırdım@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Hayırdır kimin cahil kimin alim olduğuna senin gibi biri mi karar veriyor? Kimsin ki sen?
O zaman konuyu kirletmekten bi report atayım.Size her hangi bir şey yazmadım hocam Kendi üstünüze alınmanıza şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.
Aynı şekildeO zaman konuyu kirletmekten bi report atayım.
Kesinlikle katılıyorum önce ellerine ekmeklerini alıp sonra bu işlere kafa yormalılar.
Ya beyler bişey diyeceğim, burası bir forum dimi?Dostum siyaset yapacak yaşta olduğunu sanmıyorum onlarda var bizde yok ayağı da saçma sorun hükümet değil sorun herkes kim olursa olsun o başa geçtiğinde yiyecek çünkü bizim milletimizin huyu bu ha a partisi başta olsun ha b partisi bir şey değişmeyecek önce kafa yapılarını değiştirmek lazım sonra devletin içindeki çürükleri ayırmak lazım sonra gelin hep beraber siyaset yapalım. Ama ortada bir siyaset yok ortada olan kör dövüşü, olan arada halka oluyor ama körlerin umrunda mı?
Parası olana oHocam lütfen alınmayın kusura da bakmayın ama yani gözünüzü bir açın Allah aşkına anlattığım o kadar şey boş mu yani?
Adamlar bizden kaç kat rahat hayat yaşıyor. Elimde imkan olsa 2 dk durursam şerefsizim ya.