❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Şakasız 20 kere denedim ama çalışmadı.
Tam vazgeçiyordum ama birde baktım ki almak istediğim makine kuponla aynı anda 2 bin indirime girmiş hemen sepete ekleyip aldım.
Ben 1000 lira ucuza almaya çalışırken 2 bin indirimle geldi :D
Makine totalde 13 bine geldi 9 taksitle.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
5k senin yüklediğin para nasıl 13e geliyor :d
promosyon kullanmamışsın hiç hediye kartın var

Gün içerisinde hiçbir şekilde kuponu aktif edemedim, ne pc'den ne de mobilden. Farklı kredi kartlarını denedim, amazon satıcılı ve gülümsete kasım kampanyasına dahil ürünleri seçtim. Ne anladım ben ve diğer insanlar bu kampanyadan? Amazon'a sempati beslememizi mi bekliyor bu kampanyayı düzenleyenler? 2025'te müşterilere reva görülen kampanya stratejisi bu mu gerçekten?

kodu onayladıktan sonra bizim oluyo değil mi?Bi de ödeme yapıcaz diye kaçırmayalım
Hayır sanırsam öğlen de kodu ekledim ama hesaba düşmedi hemen almam lazım ürünü kupon olarak düşmüyor hesaba

5000 küsür amazon bakiyem vardı :D
Bende sandım aynı anda 1000 + 4000 falan daha geldi şok oldum bi an :kekw:
Hayırlı olsun. Ben de bi süredir bir kahve makinesi kovalıyorum ama hangisine denk gelecek bilmiyorum.

Peder sağ olsun günlük 150 lira yemek parası veriyor. Harçlık gibi. Bende hergün dışardan yemek söylerdim. 1.5 aydır falan yemek söylemeyip kenara attım. Onları amazona yükleyip kasımı bekledim ve sonuç :D

Kupon başlamadan önce 20 bin idi. Kuponla beraber fiyatı 18 yaptılar. Kupon kullanımına bu sebeple izin vermemiş olabilir.

Geri