Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

bende s9u var güncellemesi 2-3 yıl değil az kaldı. oneui 5.1 ile geldi 4 güncelleme sözü verdi samsung. 6,7,8,9 diye sayarsak 9 son alacağı güncelleme zaten şuan 8de yani neredeyse 1.5 yıl daha güncel kalacak 10u almayacak
Tab S8 desteği bile kesilmedi, en az 2 yılı var hocam, 10'u rahat alır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tab S8 desteği bile kesilmedi, en az 2 yılı var hocam, 10'u rahat alır.
aynı şeyi diyoruz hocam şuan oneui 8 var tab s8 de en son güncellemesini alıyor bu yıl. oneui 9 çıktığında aynı muhabbeti yaparız istersen tab s8 o güncellemeyi almayacaktır

• Beğen
Satan yok ki, hb amazon falan 20 22 civarı getirirdi yani en kötü. S11 satsın diye yapıyolar galiba.
Hocam siz ne önerirsiniz çok indirime giren tablet olmadı ya ipad a16 2025 mi amtepad 11,5 PM mi alsam bilemedim. honor pad v9 da bir alternatif.

• Beğen
max 20k, kalem olmalı ancak tabletin kendisi uygun fiyatlıysa kalem extra alabilirim.
İkinci el düşünmüyorsanız ve ben kumar severim diyorsanız oled ekranlı kalemle gelen casper h10'u deneyebilirsiniz. Kafam raht olsun tayfasındansanız tab s10fe+, s10fe falan almanız iyi olur.

İkinci el düşünmüyorsanız ve ben kumar severim diyorsanız oled ekranlı kalemle gelen casper h10'u deneyebilirsiniz. Kafam raht olsun tayfasındansanız tab s10fe+, s10fe falan almanız iyi olur.
Alacağım zaman bütçe sıkışık olursa s10fe plus değil s10fe alırım ben o kadar büyük ekran bence kullanışlı değil. 10.9 inç ekranlı s9fe'de rahatlıkla video+pdf yapabiliyordum.

işlemci biraz kötü ya. alcağım şeyin uzun süreli gitsin açıkcası. Gelecekte problem çıkartabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Geri