Ekran kartı indirimi yok mu 😢

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yok aw öyle bekliyoruz işte bi' 5070TI / 9070XT NITRO+ düşer diye.
Bakalım ayın daha ortası gelmedi, Allah büyük! :shy:

11 11 indirimi dedik bi cacık yok aw daha ne zaman indirim olcak
Geçen sene daha iyiydi, en azından ben öyle hatırlıyorum. Monitör neyse ayarlanır da, şu ekran kartı olayının bu ay çözülmesi lazım, yoksa nanay! :peped:

Dün keşke alsaydım neyse sanırım kara cumaya kaldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 9000 tl xpg lancer 6000 mhz 30 cl 2x16 ram aldım

Valla ters köşe olduk patladık
Geçen senelerde pek takip etmedim ama global olarak kara cuma 28 Kasım olucak, büyük indirimler hep efsane cumada olur Amerika ve Avrupa'da, umarım TR de bundan faydalanır.
En sinir bozucusu da hep AMD ekran kartlarına geliyor indirim, PNY Gainward Palit 5070 ti lara falan doğru düzgün indirim yok gaming geceleri harici, o da pek kayda değer değil 39k ya ha inmiş ha inmemiş.

Geçen senelerde pek takip etmedim ama global olarak kara cuma 28 Kasım olucak, büyük indirimler hep efsane cumada olur Amerika ve Avrupa'da, umarım TR de bundan faydalanır.
En sinir bozucusu da hep AMD ekran kartlarına geliyor indirim, PNY Gainward Palit 5070 ti lara falan doğru düzgün indirim yok gaming geceleri harici, o da pek kayda değer değil 39k ya ha inmiş ha inmemiş.
Valla gözümü karartıp 50 ye 5070 ti alacaktım, sonradan durdurdum kendimi.Beklicem artık, baktım olmuyor giderim dubaiye gezer tozar 40 a kartı alır dönerim hem ülke gezerim hem aynı para masraf etmiş olurum napim

Valla gözümü karartıp 50 ye 5070 ti alacaktım, sonradan durdurdum kendimi.Beklicem artık, baktım olmuyor giderim dubaiye gezer tozar 40 a kartı alır dönerim hem ülke gezerim hem aynı para masraf etmiş olurum napim
Yurt dışından almak da ayrı sıkıntı ya, kartta problem yaşadığında firmalar ilgilenmiyor TR garantisi olmadığı için. Aklında bulunsun bu ona göre karar verirsin.

Oo hocam sizde para bolmuş zaten ya

Geri