Ekran kartı indirimi yok mu 😢

Yurt dışından almak da ayrı sıkıntı ya, kartta problem yaşadığında firmalar ilgilenmiyor TR garantisi olmadığı için. Aklında bulunsun bu ona göre karar verirsin.
İşin içinden çıkamıyoruz böylede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oo hocam sizde para bolmuş zaten ya
Yok be hocam, kredi kartına vız vız yalama yaptırdık 😂

elim almakla almamak arasında git gel yapıyor beyaz sistem topluyorum ama sadece bu ekran kartı var fiyat performans Vatan dan taksit imkanı az diye alamamıştım
1762895614981.webp

Sizde RTX sevdası arşa çıkmışken RTX in fiyatı neden düşsün ki :D 9070xt ile rtx 5080 vs lütfen karşılaştırın yada karşılaştırma videolarını izleyin.

hiç sorma sabahtan beri 5070 bekliyorum
amazonda var ama benim siparişimi iptal edip duruyo alamıyorum. sabaha aynı fiyat kalırsa veya amazon kupon verip telafi ederse müşteri hizmetlerine sorunu çözdürüp alıcam

Sizde RTX sevdası arşa çıkmışken RTX in fiyatı neden düşsün ki :D 9070xt ile rtx 5080 vs lütfen karşılaştırın yada karşılaştırma videolarını izleyin.
amd yi daha çok severim şuan da rx 7700xt kullanıyorum ama driver çökme sorunlarından bıktım. youtube izliyorum ekran atlaya atlaya yırtılıyo bf6 oynuyorum çöküp duruyo pc yi açarken sinyal vermiyo 2 3 denemede açabiliyorum. tabii ki 9070xt yerine 5070 alacaz

Yok aw öyle bekliyoruz işte bi' 5070TI / 9070XT NITRO+ düşer diye.
Bakalım ayın daha ortası gelmedi, Allah büyük! :shy:
9070xt nitro+ hb de indirimdeydi ondan iyisi gelmez bitmediyse

amazonda var ama benim siparişimi iptal edip duruyo alamıyorum. sabaha aynı fiyat kalırsa veya amazon kupon verip telafi ederse müşteri hizmetlerine sorunu çözdürüp alıcam

amd yi daha çok severim şuan da rx 7700xt kullanıyorum ama driver çökme sorunlarından bıktım. youtube izliyorum ekran atlaya atlaya yırtılıyo bf6 oynuyorum çöküp duruyo pc yi açarken sinyal vermiyo 2 3 denemede açabiliyorum. tabii ki 9070xt yerine 5070 alacaz

9070xt nitro+ hb de indirimdeydi ondan iyisi gelmez bitmediyse
9070XT DE AYNI SORUNLARIN OLDUGUNA EMİNSEN DİCEK BİŞİYİM YOK KNK BEN BLMIYOM CUNKU

9070XT DE AYNI SORUNLARIN OLDUGUNA EMİNSEN DİCEK BİŞİYİM YOK KNK BEN BLMIYOM CUNKU
hocam bi ümitle baktım ama onda da var. hatta birisi hb da yorumda paylaşmış. ekranda gereksiz renklerde piksel yırtılması yapıyo boydan boya. bende çok isterim 5070 parasına 5070ti hatta 5080 performansı alayım ama olmuyo nvidia ya muhtaç kaldık

hocam bi ümitle baktım ama onda da var. hatta birisi hb da yorumda paylaşmış. ekranda gereksiz renklerde piksel yırtılması yapıyo boydan boya. bende çok isterim 5070 parasına 5070ti hatta 5080 performansı alayım ama olmuyo nvidia ya muhtaç kaldık
YEni sipariş ettim 9070xt bakalım öyle şeyler olursa iadesini yaparız

11.11 de bir indirim gören yakalayan bir şey alan oldu mu ?

RAM ve Kasa hatta uygun yakalarsam yeni nesil bir M2 bekliyordum. Bırakın indirimi tüm favori listemdeki ürünler 300-500 TL zamlandı :D

11.11 de bir indirim gören yakalayan bir şey alan oldu mu ?

RAM ve Kasa hatta uygun yakalarsam yeni nesil bir M2 bekliyordum. Bırakın indirimi tüm favori listemdeki ürünler 300-500 TL zamlandı :D
Genel de indirim çok kısa sürüyor ben nitro'nun 31'e 33'e mi ne düştüğünü gördüm mesela anlık indirimler oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,010
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri