BU PC SİZCE NASIL OLMUŞ

Reaksiyon skoru
59
yorumlayın biraz daha kafam karışsın :kekw:
1000064847.webp

çok iyi ho, bende tüm parçalar aynı sadece soğutucu ve işlemci farklı ben işlemciyi 7800x3d seçtim soğutucu bitfenix sakiel aldım ama bu sistemde çok iyi

sana da hayırlı olsun siteden topladığım için soğutucuyu bu şekilde seçtim, aklımda thermalright assasin vardı

çok iyi ho, bende tüm parçalar aynı sadece soğutucu ve işlemci farklı ben işlemciyi 7800x3d seçtim soğutucu bitfenix sakiel aldım ama bu sistemde çok iyi
senin ne kadar 7800x3d ile bide soğutucu ne ekledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benzer konularda gainward alma, palit alma, onu alma bunu alma gibi fikir ayrılıklarından dolayı dikkate almıyorum marka özelindeki yorumları, teşekkür ederim yinede. isterse bağıra bağıra çalışsın ısınsın neyse artık, şunu alma bunu alma muhabbeti mide bulandırdı

senin ne kadar 7800x3d ile bide soğutucu ne ekledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benzer konularda gainward alma, palit alma, onu alma bunu alma gibi fikir ayrılıklarından dolayı dikkate almıyorum marka özelindeki yorumları, teşekkür ederim yinede. isterse bağıra bağıra çalışsın ısınsın neyse artık, şunu alma bunu alma muhabbeti mide bulandırdı
Sff yani gücü kısılmış kart o yüzden diyorum

Knk dün bu sistem 52kydı 10 ay pesin fiyatina, şimdi 55k ama 10 ay pesin fiyatina hâlâ. Taksitle alacaksan bi bak istersen
evet haklısın, o sistemlerdeki parçaların sağlıklı olmadığı konusunda tabularım var yıkamıyorum. yoksa 50-60 a değil 80-90 a 10 taksit sistem alırım hepsiburadadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri