soganreceli
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
yorumlayın biraz daha kafam karışsın 
NE tutuyor
senin ne kadar 7800x3d ile bide soğutucu ne ekledinçok iyi ho, bende tüm parçalar aynı sadece soğutucu ve işlemci farklı ben işlemciyi 7800x3d seçtim soğutucu bitfenix sakiel aldım ama bu sistemde çok iyi
benzer konularda gainward alma, palit alma, onu alma bunu alma gibi fikir ayrılıklarından dolayı dikkate almıyorum marka özelindeki yorumları, teşekkür ederim yinede. isterse bağıra bağıra çalışsın ısınsın neyse artık, şunu alma bunu alma muhabbeti mide bulandırdıAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını gigabyte alma
Sff yani gücü kısılmış kart o yüzden diyorumsenin ne kadar 7800x3d ile bide soğutucu ne ekledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benzer konularda gainward alma, palit alma, onu alma bunu alma gibi fikir ayrılıklarından dolayı dikkate almıyorum marka özelindeki yorumları, teşekkür ederim yinede. isterse bağıra bağıra çalışsın ısınsın neyse artık, şunu alma bunu alma muhabbeti mide bulandırdı
denemeden bilemeyizGamepower psu dan hafif tırstım
evet haklısın, o sistemlerdeki parçaların sağlıklı olmadığı konusunda tabularım var yıkamıyorum. yoksa 50-60 a değil 80-90 a 10 taksit sistem alırım hepsiburadadanKnk dün bu sistem 52kydı 10 ay pesin fiyatina, şimdi 55k ama 10 ay pesin fiyatina hâlâ. Taksitle alacaksan bi bak istersen
Kanki satıcı gamegarajevet haklısın, o sistemlerdeki parçaların sağlıklı olmadığı konusunda tabularım var yıkamıyorum. yoksa 50-60 a değil 80-90 a 10 taksit sistem alırım hepsiburadadan