- Reaksiyon skoru
- 40
KralDostum, mesele gömme öpme meselesi değil. Birisi psusunu değiştirip teste sokmuş sorunu çözülmüş. Birisi bios falan kurcalamış anlayıp anlamadığı muamma. Birisi crash sorunları yaşıyormuş, anakartının biosunu güncelleyip kabloları kontrol etmiş sorun çözülmüş. Birisi çift monitör kullanıyormuş 1080p 100hz diğeri 2k 240hz, 1080p olan monitörü siyah ekran yiyormuş o monitörü söküp başka bir sisteme bağlamış o sistemde de monitörün kapanıp açıldığını görmüş sorunun monitörün kendisinde olduğu görülmüş. Çoğu kullanıcı refresh rate düzeltmeleriyle sorununu çözmüş hem RTX hem RX kartlar ile. Bu adamların ramlerinin işlemcilerinin anakartlarının sorunsuz olduğuna emin olduklarına dair bir deneme var mı? Windows'ta bir tane text dosyasını silsen ne olacağı belli değil. Eski bir laptobuma AirPodsumla bluetooth fareyi aynı anda bağlayınca mavi ekran veriyordu, sorun farede mi AirPodsta mı? Farkındaysan oyun bazlı sorun yaşayan herkes BF6'da sorun yaşamış, e o zaman 5080 sorunlu kart almayın, 5070ti bozuk kart almayın. Etmeyin tutmayın gözünüzü seveyim, reddit internetin çöplüğüdür. Heyho boys and freaks diye ingilizce giriş yapmak selam kenkiloplar ile Türkçe giriş yapmakla aynı şey, şu girişi yapan adamın sorununu ciddiye falan alamam ben. İndirim konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum, size yönelik de bir tepkim yok yanlış anlamayın. Artık cidden çok doldum bu sıcak fırsatlar kısmında açılan AMD ekran kartı konusu altında tut şunun ucunu gömelim abi zihniyetli paylaşımlardan. 5070 ile 9070XT arasında kaldığımda foruma sordum baktım bilgiler derin değil araştırdım ettim 9070XT karar kıldım aldım, herkese de kendi araştırmasını yapmasını tavsiye ediyorum, iyi forumlar.
Bu yazdıklarını 4-5 ay sonra hatırlatırım sana forumda hadi kal sağlıcakla ne benim dediğimi anlamışsın ne de incelemişssin. Gülüp geçiyorum sadece örneklerinde baya komik orası ayrı derece.Dostum, mesele gömme öpme meselesi değil. Birisi psusunu değiştirip teste sokmuş sorunu çözülmüş. Birisi bios falan kurcalamış anlayıp anlamadığı muamma. Birisi crash sorunları yaşıyormuş, anakartının biosunu güncelleyip kabloları kontrol etmiş sorun çözülmüş. Birisi çift monitör kullanıyormuş 1080p 100hz diğeri 2k 240hz, 1080p olan monitörü siyah ekran yiyormuş o monitörü söküp başka bir sisteme bağlamış o sistemde de monitörün kapanıp açıldığını görmüş sorunun monitörün kendisinde olduğu görülmüş. Çoğu kullanıcı refresh rate düzeltmeleriyle sorununu çözmüş hem RTX hem RX kartlar ile. Bu adamların ramlerinin işlemcilerinin anakartlarının sorunsuz olduğuna emin olduklarına dair bir deneme var mı? Windows'ta bir tane text dosyasını silsen ne olacağı belli değil. Eski bir laptobuma AirPodsumla bluetooth fareyi aynı anda bağlayınca mavi ekran veriyordu, sorun farede mi AirPodsta mı? Farkındaysan oyun bazlı sorun yaşayan herkes BF6'da sorun yaşamış, e o zaman 5080 sorunlu kart almayın, 5070ti bozuk kart almayın. Etmeyin tutmayın gözünüzü seveyim, reddit internetin çöplüğüdür. Heyho boys and freaks diye ingilizce giriş yapmak selam kenkiloplar ile Türkçe giriş yapmakla aynı şey, şu girişi yapan adamın sorununu ciddiye falan alamam ben. İndirim konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum, size yönelik de bir tepkim yok yanlış anlamayın. Artık cidden çok doldum bu sıcak fırsatlar kısmında açılan AMD ekran kartı konusu altında tut şunun ucunu gömelim abi zihniyetli paylaşımlardan. 5070 ile 9070XT arasında kaldığımda foruma sordum baktım bilgiler derin değil araştırdım ettim 9070XT karar kıldım aldım, herkese de kendi araştırmasını yapmasını tavsiye ediyorum, iyi forumlar.