İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Pembiş X9'u almış bulunmaktayım Corsair Void Wireless'ın 3 saatlik batarya süresinden bıkmıştım her gün şarja takmak zorunda kalıyordum. Yalnız çoğu Çin menşeili wireless kulaklıkta olmayan belli süre kullanılmayınca bataryayı korumak için kendini kapattığını hem burada mesajlardan hem izlediğim bi videodan öğrendikten sonra bunu almaya karar verdim. Bu özellik Void Wireless'ta da var her ne kadar şarjı berbat olsa da çok işe yarıyor. Kullanan arkadaşlar biraz daha detay verebilir mi, atıyorum 15 dk kullanılmayınca kendini kapatıyor siz tekrar güç tuşuyla açıyor musunuz (bendeki Void Wireless'ta olduğu gibi) yoksa wireless mouselarda olduğu gibi herhangi bir ses falan oynatınca kendiliğinden açılıyor mu kulaklık?

Bunlar kılıflar hocam.
Bu da ekstra pad;
Uyumlu mu x9 ile bu

Uyumlu mu x9 ile bu
Evet, cloud 2-3 padleri tam uyumlu. 0.2mm fark var sadece pad boyunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pembiş X9'u almış bulunmaktayım Corsair Void Wireless'ın 3 saatlik batarya süresinden bıkmıştım her gün şarja takmak zorunda kalıyordum. Yalnız çoğu Çin menşeili wireless kulaklıkta olmayan belli süre kullanılmayınca bataryayı korumak için kendini kapattığını hem burada mesajlardan hem izlediğim bi videodan öğrendikten sonra bunu almaya karar verdim. Bu özellik Void Wireless'ta da var her ne kadar şarjı berbat olsa da çok işe yarıyor. Kullanan arkadaşlar biraz daha detay verebilir mi, atıyorum 15 dk kullanılmayınca kendini kapatıyor siz tekrar güç tuşuyla açıyor musunuz (bendeki Void Wireless'ta olduğu gibi) yoksa wireless mouselarda olduğu gibi herhangi bir ses falan oynatınca kendiliğinden açılıyor mu kulaklık?
Süresini bilmiyorum ama kendini kapatıyor ben pcden kalkıp geldiğimde tekrar açıyorum. Void elite wireless bundan önceki kulaklığımdı size şöyle anlatayım her gün şarja takıyordum bazen günde 2, cuma günü bu ürünü aldım full kullanımda bi kere bile şarja takmadım şarj %60da hala. %100 seste kullanıyorum hatta.

@freygasm abi bende almayı düşünüyorum da bunun yazılımı nasıl Türkçe dil var mı zor mu kısacası yazılımı eq ayarı için

Siyah ve beyazın stokları 0 olması aşırı saçma dünyada siyah beyaz renk mi kalmadı lan

Geri