Rymoth
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Bende kararsız kaldım hocam ya, yarını beklicem sanırım.valla sensör falan alınır diyor ama markayı hiç bilmiyorum
Bende kararsız kaldım hocam ya, yarını beklicem sanırım.valla sensör falan alınır diyor ama markayı hiç bilmiyorum
Scam satıcı değil, klavye aradığım zamanlarda çok araştırıyordum, o zamanlar trendyol ve hepsiburada üzerinden satış yapıyorlardı. Usanmadan sıkılmadan bütün sorularıma gece yarısında dahi nazikçe yardımcı oluyorlardı. Sonradan Wraith tarzı kendi sitelerini kurdular, ürün ürettirmeye distribütörlük almaya falan başladılar ve son haline geldiler. Bazı firmalar gibi ulaşılmayan kim oldukları belli olmayan bir firma değil, her sorunuzda yardımcı oluyorlar. İade garanti durumları nasıldır orasını bilemem işim düşmedi. Şikayet var da 8 şikayet açılmış, bu büyümeye göre az şikayet almışlar.Dermoshark m3 4k mouse satan bi site vardı.
Orada da her şey 2 yıl garantiliydi.
Ne telefona bakan vardı ne de adres diye belirtilen yerde firma.
Bu satıcı ya o ya da onun bir türevi olabilir.
Çok kazıklandı o zaman millet.
O mouseler hep arıza verdi.
Benimde scroll tuşu bozuldu ben kendim Çin'den micro switch aldım bir elektronikçiye yaptırdım hala kullaniyorum. Ama bin liraya aldığım glorious mouse bu 4k mousedan çok daha iyi ve ucuz. Size tavsiyem bu tarz skim sokum markalardan uzak durun.
sağ ol kardeş sen koş.sağlık için