2. El togg yıl tercihi?

Reaksiyon skoru
0
2. El togg almayı planlıyorum. 2023 modellerin fiyatı aynı km olmasına rağmen ucuz. 2023 ile 2024 arasında çok rahatsız edecek bir fark var mı? Küçük donanımsal farklar varmış sanırım ama yazılım hatası vb. Önemli benim için. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.

2. El togg almayı planlıyorum. 2023 modellerin fiyatı aynı km olmasına rağmen ucuz. 2023 ile 2024 arasında çok rahatsız edecek bir fark var mı? Küçük donanımsal farklar varmış sanırım ama yazılım hatası vb. Önemli benim için. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Neden togg alacaksın ki?Gördüğüm en gereksiz araçlardan.Yerli olmasına rağmen(?) fiyatı gereksiz pahalı ithal araçlara göre

Tek avantajı kredi ve taksit imkanı
Hani yerli üretim ya daha ucuz olması gerekniyor mu?Ben mi yanlış düşünüyorum.Tesla vs. bile toggdan ucuz oluyor.Bir de adamlar ithal etmesine rağmen böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arabanın nası olduğunu daha konuşmadım bile

Hani yerli üretim ya daha ucuz olması gerekniyor mu?Ben mi yanlış düşünüyorum.Tesla vs. bile toggdan ucuz oluyor.Bir de adamlar ithal etmesine rağmen böyle

Bir malın fiyatını üretici değil tüketici belirler

Türkiye'de arabalar konusunda tek konuşulacak şey vergiler, yoksa insanca, insana yakışır bir şekilde vergi alınsa fiyatına değebilir veya 10-20-30 yaşındaki arabaları satın almak herkesçe kolay olur. ABD'deki, Avrupa'daki gibi. Bugün on milyonlarca insan kendisi dünyaya geldiğinde üretilmiş otomobilleri bile alamıyor.

Öyle bir fiyatlandırma var ki ne densen hatalı oluyor örnek 0 megan 2milyon tl togg v1 uzun 2300 E mi ne geliyor meganla aynı koltuk malzemesi ( kalite farkı vardır) aradaki %15 lik fiyat farkı mükemmel gelen özelliklere göre böyle bakarsan fiyatı iyi ama

%15 ÖTV deyken 1920bin olan araç %25 ÖTV se 2.5 milyon olursa da yani neresi milli bunun der insan diğerleri %15 ÖTV iken yerli araca %5 ÖTV yapsa zaten halk oyu basar baştakine ama o artık doğulu özellikle grupları mı önemsiyor yoksa bir şey mi var bilemeyiz ama tek bildiğim şey bu gün dünden daha fakirsen tek sebebi …

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,404
Üyeler
186,330
Son üye
ByMemo
Geri