efeberkbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
En güncel modelini tavsiye ederim. 2023 ilk çıkanları her marka ilk üretimlerden sonra geri dönüşlere göre aksiyon alır.
Neden togg alacaksın ki?Gördüğüm en gereksiz araçlardan.Yerli olmasına rağmen(?) fiyatı gereksiz pahalı ithal araçlara göre
Peşinatım yok %70 kredi cazip geliyorNeden togg alacaksın ki?Gördüğüm en gereksiz araçlardan.Yerli olmasına rağmen(?) fiyatı gereksiz pahalı ithal araçlara göre
0 larda var o hocam ki şuan alınmaz 1.5 ay sonra al 2026 olsumPeşinatım yok %70 kredi cazip geliyor
Tek avantajı kredi ve taksit imkanıNeden togg alacaksın ki?Gördüğüm en gereksiz araçlardan.Yerli olmasına rağmen(?) fiyatı gereksiz pahalı ithal araçlara göre
Hani yerli üretim ya daha ucuz olması gerekniyor mu?Ben mi yanlış düşünüyorum.Tesla vs. bile toggdan ucuz oluyor.Bir de adamlar ithal etmesine rağmen böyleTek avantajı kredi ve taksit imkanı
Bir malın fiyatını üretici değil tüketici belirlerHani yerli üretim ya daha ucuz olması gerekniyor mu?Ben mi yanlış düşünüyorum.Tesla vs. bile toggdan ucuz oluyor.Bir de adamlar ithal etmesine rağmen böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arabanın nası olduğunu daha konuşmadım bile
Öyle bir fiyatlandırma var ki ne densen hatalı oluyor örnek 0 megan 2milyon tl togg v1 uzun 2300 E mi ne geliyor meganla aynı koltuk malzemesi ( kalite farkı vardır) aradaki %15 lik fiyat farkı mükemmel gelen özelliklere göre böyle bakarsan fiyatı iyi amaHani yerli üretim ya daha ucuz olması gerekniyor mu?Ben mi yanlış düşünüyorum.Tesla vs. bile toggdan ucuz oluyor.Bir de adamlar ithal etmesine rağmen böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arabanın nası olduğunu daha konuşmadım bile
yanlış vergiler belirlerBir malın fiyatını üretici değil tüketici belirler