İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Yukarıda atmıştım ama bf genel olarak ses vermiyor kulaklık farketmeksizin :D Void elite,ss nova5'te de sesi anlamadım bazen hiç ses gelmiyor.
hocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı firma değil diyende var

hocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımı

Hepsi Betaplusa ait sanırım . Başka yerde stok veya satıcı yok Hepsiburada üzerindende Betaplus satıyordu çünkü

Arkadaşlar şarjım uygulamada %90 gösteriyor kapatıyorum uygulamayı açıyorum %100 gösteriyor sebebi nedir. Kulaklığın mikrofon yerine başka bir mikrofon taksak örnek hyperx cloud 3 ün mikrofonunu çalışır mı ?

Son düzenleme:

Araştırıp baktım, betaplus'la gaming.gen.tr aynı firma. pazarlama politikası yüzünden farklı bir isimle satıyorlar sanırım. zaten gaming.gen.tr, "beta oyun teknoloji" şirketine bağlıymış; hemen hemen aynı ismi kullanıyorlar.

Son düzenleme:
Dün öğlen 12 de verdim sipariş hala kargoya vermemişler bugün verilse bari

Araştırıp baktım, betaplus'la gaming.gen.tr aynı firma. pazarlama politikası yüzünden farklı bir isimle satıyorlar sanırım. zaten gaming.gen.tr, "beta oyun teknoloji" şirketine bağlıymış; hemen hemen aynı ismi kullanıyorlar.
Kaç güne kargoya veriyolar

Kızlaarrrr bir kulaklık almışım olayyyy
Rengine bayılıcaksınız

Geri