İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

He lan yedek pad çıktı sevdim

Ama o kutu ne ya aç aç bitmedi
ben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
@freygasm hocam sizin bir bilginiz vs var mı bu konuda.
Böyle çıt çıt ediyor
reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değil

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
@freygasm hocam sizin bir bilginiz vs var mı bu konuda.
Böyle çıt çıt ediyor
Bir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklık

ben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değil
Ya dış kutu zaten bantlamislar delice o sürdü sonra kendi kutusuda aç aç kat kat bide kulaklığı stand gibi bişeye koymuslar ya onuda aciyoz en son dedim bu ne kutulama

Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum kesintisiz şarjı %50ye yeni düştü :D Gerçekten rahatsız edici şekilde bitmiyor şarjı.

Hocam bende rose red renginden geçtim şimdi siparişi. Umarım rengini severim. Çok sırıtır mı ondan korkuyorum.

Hocam bende rose red renginden geçtim şimdi siparişi. Umarım rengini severim. Çok sırıtır mı ondan korkuyorum.
Rengi bence çok güzel duruyor ben mecburen siyah aldım kirlenmesin vs diye

slayy beyler 💅💅

Ekler

• slayy.webp
    slayy.webp
    634.8 KB · Hit: 47
Baba oğlunu affet

Ekler

• image.webp
    image.webp
    856.8 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç