ben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardıHe lan yedek pad çıktı sevdim
Ama o kutu ne ya aç aç bitmedi
reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değilBana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
@freygasm hocam sizin bir bilginiz vs var mı bu konuda.
Böyle çıt çıt ediyor
Bir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklıkBana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
@freygasm hocam sizin bir bilginiz vs var mı bu konuda.
Böyle çıt çıt ediyor
kronik olduğunu sanmıyorum çok ender oluyor ayrıca büyütülecek birşeyde deği benceBir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklık
Bende olmuyor hocamBir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklık
Bir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklık
kronik olduğunu sanmıyorum çok ender oluyor ayrıca büyütülecek birşeyde deği bence
Ya dış kutu zaten bantlamislar delice o sürdü sonra kendi kutusuda aç aç kat kat bide kulaklığı stand gibi bişeye koymuslar ya onuda aciyoz en son dedim bu ne kutulamaben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değil
Hayırlı olsunslayy beyler![]()