Nofear_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Renklerde patlama yapmasının sebebi diğer müdaillerine göre panelde extra q dot katmanının bulunmaması, ancak bu patlamayı aza indirebilmek için IPS panel kullanılmış renkleri daha az patlatıyor aslında. Diğerlerinin taktiği şu VA panel atıp üzerine mini led ekleyip katmanı q dot yapıyorlar.r paneli detaylı kullanma fırsatım oldu bunu f/p yüksek diye tercih ettim ancak miniled giriş seviyesi olduğunu düsünüyorum ya da miniled mi emin olamadım renkler patlama yapıyor bu yüzden siyah bölümler aydınlanıyor. Çok hareketli sahnelerde bariz shutter algılanıyor. Kaliteli bir miniled tv incelemesini mağazada yapmanızı tavsiye ederim daha sonra bu tv için aynı düşüncede olacağınıza eminim.
Bu arada 75 inch de subwoofer sorunu bariz mevcut özellik kısmayla çözülecek bir sorun değil panel arkasına ağırlık eklemeniz gerek ben uğraşmam açıkcası iade ettim.. 39 kusura almıştım biraz daha ekler adam akıllı bir tv kovalarım
Subwoofer olayı sayfalarca konuşulmuş ancak gerçek Subwoofer deneyimi tam kapasite de her zaman Plastik kutu içerisinde değil sunta vb tarzı içerisinde olur. TV'lere bunu eklemeyeceğiniz için bir çok marka veya hepsi Subwoofer bass kısmını üreticiden kısık ayarlatır ayarlar ile arttırma seçeneği ekler max yaptığınızda titreme duymazsınız ancak gerçek subwoofer'a göre düşüktür. Nexstarda olduğu gibi koymuş firmadan kıstırmamış hangi ses sistemi üreticisine yaptırdıysa. Çok takılmamak gerek ama insanlar takmış biraz.
Bu yüzden Subwoofer ayrı satılır. Herşeyi TV yapsaydı yada içine koysalardı ayrıca sinema sistemi diye bir teknoloji doğmazdı. Ama tabi tercih meselesi. Hoşunuza gitmeyen veya kullanımıza uygun gelmeyen hiçbir ürünü kullanmamak daha verimli kullanabileceğiniz teknolojiye yönelmek en doğru seçim.
Bu Google Tv'lerin genel problemi diye biliriz. Yani telefonlarda da aynı durum var Mediatek işlemci, Exynox veya Snapdragon her birinin işlem süresi farklı yapıda. Android TV lerde de Mediatek kullanıldığı için hemen hemen hepsinde olur. Önüne geçmek biraz firmaların tercihi ram artırıyorlar. Ama ne hikmettense Android TV 'lere Mediatek harici işlemci pek görmüyoruz :/Arkadaşlar merhaba. 65lik modeli kullanıyorum birkaç gündür. Hem dizi, youtube, anime vb. için kullandım hem de pcyi bağlayıp 4K 60fps oyun oynamak için, gayet memnunum. Tek bir şikayetim var, pc uykuya girdikten sonra veya kendim kapattiktan sonra tekrar açtığım zaman uygulamalar en başta aşırı gec aciliyor. Atiyorum youtube acmaya calisayim, 30-40sn yüklenmeye çalışıyor. Herkeste böyle mi acaba?