5080 ve 9800x3d Sistem sizce?

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar her türlü eleştiriye ve tavsiyeye açığım idefixden de 9800x3d alacağım fakat bütün parçaları faizsiz peşin fiyatına taksit ile alacağım önerdiğiniz farklı uygun bir parça var mı olmazsa olmaz dediğiniz veya parça değişikliği tavsiyeniz?

Ekler

• 1762939616020.webp
    1762939616020.webp
    46.1 KB · Hit: 120
  • 1762939719401.webp
    1762939719401.webp
    37.1 KB · Hit: 119
Arkadaşlar her türlü eleştiriye ve tavsiyeye açığım idefixden de 9800x3d alacağım fakat bütün parçaları faizsiz peşin fiyatına taksit ile alacağım önerdiğiniz farklı uygun bir parça var mı olmazsa olmaz dediğiniz veya parça değişikliği tavsiyeniz?
Ben olsam samsung 990 pro 2 tb ssd alırdım

9800x3d hangi satıcıdan aldın ? Kaç taksit ve ne kadara patladı?

gen 5 miş o yüzden üzmez ama dram olmaması sıkıntı
niye sıkıntı hocam tam olarak? ortalama bir kullanıcının hangi aktivitesini etkiliyor merak ettim.
Önce o seçiliydi fakat okuma ve yazma değeri daha yüksek olduğu için değiştirdim
ssd ile işiniz ne olacak? kullanım şekli ve sıklığınıza göre kioxiayı daha uzun ömürlü bir taneyle değiştirmek isteyebilirsiniz. Ya da bütçeyi rahatlatmaya ihtiyacınız varsa gen 5 yerine 4e inebilirsiniz. Ortalama kullanıcı için çok anlamlı hız farkları değil.

9800x3d hangi satıcıdan aldın ? Kaç taksit ve ne kadara patladı?
Hocam parçaları henüz almadım fakat idefix de peşin fiyatına 6 veya 10 taksit faizsiz alabiliyorsun 21 k idi en son
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niye sıkıntı hocam tam olarak? ortalama bir kullanıcının hangi aktivitesini etkiliyor merak ettim.

ssd ile işiniz ne olacak? kullanım şekli ve sıklığınıza göre kioxiayı daha uzun ömürlü bir taneyle değiştirmek isteyebilirsiniz. Ya da bütçeyi rahatlatmaya ihtiyacınız varsa gen 5 yerine 4e inebilirsiniz. Ortalama kullanıcı için çok anlamlı hız farkları değil.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bütçeyi pek de rahatlatma amacım yok şuan kioxia ve samsung pro arasında kaldım

Hocam ekran kartında bence cuma aklamını bekleyin gainward 5080 54 bine düşüyo amazondan da işlemciniz en uygun ve karta taksit imkanıda var oraya bakabilirsiniz

Hocam ekran kartında bence cuma aklamını bekleyin gainward 5080 54 bine düşüyo amazondan da işlemciniz en uygun ve karta taksit imkanıda var oraya bakabilirsiniz
Teşekkür ederim bilgilendirme için yarını bekliyorum o halde amazonda işlemciyi bulamadım

su ramların halıne bak yazık 12k para

bılgı nereden hocam kovalıyorum 5080 ama bulamadım bir türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su ramların halıne bak yazık 12k para

CORSAIR Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 almıstım 5 k ya dedim ki kasımı bekliyim bir 32 daha alayım :D demez olaydım

SSD’de DRAM olması, diskin kendi içinde bir “hızlı önbellek” bulunması demektir; bu önbellek sayesinde SSD, dosyaların nerede olduğunu çok daha hızlı bulur, veri okuma yazma hızları düşmez, uzun süre dolu kaldığında bile performansı stabil kalır ve özellikle oyun yükleme, program açılışı, büyük dosya kopyalama gibi işlemlerde daha hızlı, daha akıcı çalışır; DRAM’siz SSD’ler ucuzdur ama uzun kullanımda hız düşüşü ve takılma yaşatabilir, DRAM’li SSD ise daha dayanıklı, stabil ve hızlıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri