Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,065
RTX 5080 EXG Galax Ekran kartım var 1080p'den tut 4K aşırı rahat oynatıyor.Sistem parçaları imza kısmında gözüküyor zaten yazmıyorum o yüzden. Almayı planladığım arasında kararsız kaldığım ekran kartlarının da linklerini bırakıyorum. Normalde super serisini bekliyordum ama global haberler ve videolar korkuttu çip krizinden dolayı erişilebilir fiyatlarda olmayacak diyorlar buraya zaten oranın 2 katından fazlasına geliyor. Deli gibi 4K ve 1080p oyun oynayacağım vatan indirim yapınca makul fiyatlara düşüyorlar ve tepe model oldukları için bu kartlardan birini tercih edeyim diyorum sizce hangisi ?
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB GDDR7 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA 16GB 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com