Cihazima koydugum fiyat pahali mi???

fiyat çok iyi reis elimde laptop olmasa hemen alırdım herhalde

Laptopta 3080 mi 4060 mı mantıklı sence
3080 daha guclu ve 16gb vrami var cihazin ama islemci yeni nesil islemciler kadar guclu olamaz eger islemci tabanli rekabetci oyunlara yoneliceksen ornegin
bf6 the finals gibi oyunlar 1080p de 4060 li 14500hx gibi bir islemci ile daha yuksek performans alirsin onun disinda 2k da oyun oynicam ben diyorsan 3080 laptop cok daha iyi oyundan ve islemci yukunden bagimsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar konuyu reklam amacli acmadim forumda serbest mi bu sekilde konu acmak ?

35 yazsan 30 teklif ederler. piyasasını iyi araştır üste 3-5 bin pazarlık payı koy ilan fiyatını düzenle
ise yarar diyorsan oyle yapaym hocam :D

Son düzenleme:
3080 daha guclu ve 16gb vrami var cihazin ama islemci yeni nesil islemciler kadar guclu olamaz eger islemci tabanli rekabetci oyunlara yoneliceksen ornegin
bf6 the finals gibi oyunlar 1080p de 4060 li 14500hx gibi bir islemci ile daha yuksek performans alirsin onun disinda 2k da oyun oynicam ben diyorsan 3080 laptop cok daha iyi oyundan ve islemci yukunden bagimsiz

arkadaslar konuyu reklam amacli acmadim forumda serbest mi bu sekilde konu acmak ?

ise yarar diyorsan oyle yapaym hocam :D
valla hocam en uygun fiyatı gir büyük harflerle son fiyat yaz yok yine pazarlık ederler. piyasasını araitır uygun bi fiatın üstüne 3-5k ekle koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,732
Üyeler
184,973
Son üye
Eray01982
Geri