Merhabalar böyle bir vds sağlayacısı buldum instagramdan buldum fiyatları güzel gibi ancak bu site hakkında hiç bilgi bulamadım ne forumlarda ne başka yerde daha önce kullanan varsa bu site hakkında bilgi verip yardımcı olabilir mi?
mc konusunda baya deneyimim var hemde neredeyse ilk cıktığı yıllardan beri oynarım 15 yıl olmuştur o yüzden mc için arıyorsan asla 2gb kurtarmaz render 4 6 da kalır, en ufak şeyde yüklenmez biraz haritayı gezdiğinde kesinlikle chunklar yüklenmez mod kurmayı düşünme bile daha neler neler, kişi başı 2gb hesapla oynuyorsan anca öyle zevk ve verim alırsın uğraşmam diyorsan realms al 8 ( şansa 9 da veriyo mc ) chunk veriyor donma kasma pek yapmaz internet ping in yoksa, dünyanı realms den cıkarken dosyalara kayıt edip single player oynarsın. realms da tr de birleşik arap emirleri ve hollandadaki sunuculara bağlıyor. eğer daha iyi verim alim mod ve plugin kurarım ve 7/24 acık kalsın sürekli acma zorunluluğum olmasın dersen tickhosting den kur aternos kesinlikle önermem. hemde ücretsiz ve mod ve plugin destekleri var ing bazlı müşteri temsilcisi de var. ama eğer şuan harbi sunucu kuracak olsam sadece hosta para verir, ucuzdan sw alırdım fiziksel. ama amacınız tek mc oynamaksa realms yada tick den devam et aternos cok fazla kısıtlı ve bazı şeyleri yapamıyorsun.amacım cs ve mc suncusu açmak arkadaşlarla oynamak için almak istiyorum hem ucuz hemde güzel sistem gözüküyor ve 1/gbit hız varmış ve TR lokasyonlu olduklarını söylediler
teşekkürler yani buradan almasam daha iyi olurSitede vergi numarası ve BTK tarafından belirtilen ve hosting sitelerinde olması gereken bilgiler bulunmuyor. Satın almadan önce bu bilgileri sorup almanız daha iyi olacaktır.
Boş konuşmuşsunuzDolandırıcı firmanın fake hesapları damlamış hemen.