Www.vdssunucukirala.com güvenilir mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

HyperWay

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar böyle bir vds sağlayacısı buldum instagramdan buldum fiyatları güzel gibi ancak bu site hakkında hiç bilgi bulamadım ne forumlarda ne başka yerde daha önce kullanan varsa bu site hakkında bilgi verip yardımcı olabilir mi?

eğer amacın zararlı yazılımdan korunmaksa aynı bilgisayardan farklı bilgisar çalıştırarak yapabilirsin , amacın oyun ise pek bir şey beklenmez tek şeyi basit işler gibi birde konum önemli mağlum tr internet altyapısı.

amacım cs ve mc suncusu açmak arkadaşlarla oynamak için almak istiyorum hem ucuz hemde güzel sistem gözüküyor ve 1/gbit hız varmış ve TR lokasyonlu olduklarını söylediler

amacım cs ve mc suncusu açmak arkadaşlarla oynamak için almak istiyorum hem ucuz hemde güzel sistem gözüküyor ve 1/gbit hız varmış ve TR lokasyonlu olduklarını söylediler
mc konusunda baya deneyimim var hemde neredeyse ilk cıktığı yıllardan beri oynarım 15 yıl olmuştur o yüzden mc için arıyorsan asla 2gb kurtarmaz render 4 6 da kalır, en ufak şeyde yüklenmez biraz haritayı gezdiğinde kesinlikle chunklar yüklenmez mod kurmayı düşünme bile daha neler neler, kişi başı 2gb hesapla oynuyorsan anca öyle zevk ve verim alırsın uğraşmam diyorsan realms al 8 ( şansa 9 da veriyo mc ) chunk veriyor donma kasma pek yapmaz internet ping in yoksa, dünyanı realms den cıkarken dosyalara kayıt edip single player oynarsın. realms da tr de birleşik arap emirleri ve hollandadaki sunuculara bağlıyor. eğer daha iyi verim alim mod ve plugin kurarım ve 7/24 acık kalsın sürekli acma zorunluluğum olmasın dersen tickhosting den kur aternos kesinlikle önermem. hemde ücretsiz ve mod ve plugin destekleri var ing bazlı müşteri temsilcisi de var. ama eğer şuan harbi sunucu kuracak olsam sadece hosta para verir, ucuzdan sw alırdım fiziksel. ama amacınız tek mc oynamaksa realms yada tick den devam et aternos cok fazla kısıtlı ve bazı şeyleri yapamıyorsun.

Sitede vergi numarası ve BTK tarafından belirtilen ve hosting sitelerinde olması gereken bilgiler bulunmuyor. Satın almadan önce bu bilgileri sorup almanız daha iyi olacaktır.

VDS Sunucu +Plus 4
6 X CORE E-5 2699v4
6 GB RAM
70 GB SSD
1/Gbit Port
Türkiye
135₺ almayı düşündüğüm paket bu ancak güvenemiyorum işte siteye birde daha önce hiç vds almadım kupon var baya ucuza geliyor o yüzden almak istiyorum biryandan cs de vs atmak için özel oda için düşünüyorum tavsiye için teşekkürler ha bu arada tlauncher ile oynuyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitede vergi numarası ve BTK tarafından belirtilen ve hosting sitelerinde olması gereken bilgiler bulunmuyor. Satın almadan önce bu bilgileri sorup almanız daha iyi olacaktır.
teşekkürler yani buradan almasam daha iyi olur

Deneme amaçlı 24 TL'lik sunucu aldım ve kurulum yapıldı gözükmesine rağmen sunucu aktif olmuyor. Kendi bankama chargeback şikayeti oluşturdum, PAYTR'ye de dolandırıcı oldukları için şikayet ettim.

Merhaba ben ve arkadaşlarım firmadan alışveriş yaptık ama böyle patchy arkadaşın yazdığı yorumu biraz haksız buldum şahsen ona istinaden yazıyorum sizlere.

Tekrardan belirttiğim gibi ben de aynı firmadan hem kendim hem de çevremdeki arkadaşlarım için toplamda 50–60’a yakın VDS aldım. Deneme amaçlı başlayan süreçte hiçbirimiz aktifleşme, uptime veya performans problemi yaşamadık. Teknik ekip geri dönüşlerde hızlıydı ve ne zaman bir şey sorsak makul şekilde yardımcı oldular.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Sizin konumunuzu görüp bir adet vds denemek için aldım herhangi bir sorun göremedim teknik desteğe yazdigimda 4 dakika içerisinde geri dönüş yaptılar bence on numara hizmet veriyorlar

• Hahaha
Dolandırıcı firmanın fake hesapları damlamış hemen.

• Beğen
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri