🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Razer da v3 hyperspeed aldım başlık ve resimlerdeki polling yanıltdı açıkcası 8k hz değil 1k hz imiş bugün v3 pro hyperpolling ile 4044tl ye denk geldim 2nci el bakalım şansımıza ne çıkacak . aslında 1k hz yetiyordu ama dediğim gibi beklenti farklıydı sizce bu fiyata v3 pro mantıklı mı 2nci el .
Kesinlikle değil. V3 pro çok kötü mouse. Razer bile kronik scroll sorunu olduğunu kabul ediyor v4 pro reklamında scroll sorununu çözdük diyor :D

Kesinlikle değil. V3 pro çok kötü mouse. Razer bile kronik scroll sorunu olduğunu kabul ediyor v4 pro reklamında scroll sorununu çözdük diyor :D
Bugün geldi bir sorununu görmedim ne bileyim herkes bir şey söylüyor bu konuda kimi sorunlu kimisi uzun süre sorun yaşamıyor zaten kullandığım mouse lar en fazla 2 3 sene gidiyor o konuda çok sorun etmiyorum . v4 lerin fiyatıda malum .

57
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayfada dolaşırken denk geldi hocam kredi kartıyla aldım kartta limit vardı.
Çok iyi fiyat, ben de şuan o kadar limit atıyorum dünden sonra , limit ekleyene kadar alıyorlar

Bugün geldi bir sorununu görmedim ne bileyim herkes bir şey söylüyor bu konuda kimi sorunlu kimisi uzun süre sorun yaşamıyor zaten kullandığım mouse lar en fazla 2 3 sene gidiyor o konuda çok sorun etmiyorum . v4 lerin fiyatıda malum .
dv3 pro mu aldınız 4k ya hocam ben 2.7'ye alıp iade etmiştim 4k ya satmışlar :D

1 khz mouse'a o para değmez bence

Amazon depodan iPhone 17 alabildim açıklamasında yeni gibi yazıyordu. Kutusu açıktı fakat ürünün pil devri 1 olarak geldi yani amazon depo ürünlerini almakta mahsur yok denk getirebilirseniz düşünmeden alın geçin.

+1 diyerek katılıyorum. 4 Kasım'da ben de bu şekilde yakaladım, Aşağıya alıntılıyorum.

Selamlar,

4 Kasim gunu 02.30 sularinda Amazon Depo'da indirime dusen ve 57.303 TL'ye satin aldigim iPhone 17 256GB modeli dun elime ulasti. "Soylendigi gibi mi gelecek acaba?" diye suphesi olan arkadaslarin icini rahatlatmak adina paylasmak istedim.

Durumu "Ikinci El - Yeni Gibi" olarak yaziyordu. Kutusunun sag ust kismi cok az hasar gormustu, cihazda ise hicbir leke dahi yoktu. Sarj kablosu bile acilmamisti. Yani aksi bir durumla karsilasmadim.

Gelen urunun uretim tarihi Temmuz 2025, garanti suresi ise 25 Eylul 2027 olarak gosteriyor. Sarj dongusu ise 10.

Fotograflarini asagiya ekliyorum. Tesekkurler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Şarj döngüsü 10 idi benimkinin de. Kutusu açılmıştı sadece, geri kalanı tertemiz. Yanlış anlaşılmak istemem fakat kenarlarını bir yere dokundurduğunuzda renk atıyor zaten direkt olarak. O yüzden sadece ekranına dikkat edin, geri kalanı da pek önemli değil.

+1 diyerek katılıyorum. 4 Kasım'da ben de bu şekilde yakaladım, Aşağıya alıntılıyorum.

Şarj döngüsü 10 idi benimkinin de. Kutusu açılmıştı sadece, geri kalanı tertemiz. Yanlış anlaşılmak istemem fakat kenarlarını bir yere dokundurduğunuzda renk atıyor zaten direkt olarak. O yüzden sadece ekranına dikkat edin, geri kalanı da pek önemli değil.
hayır olsun aynı soruyu sana da sorayım fırsatını nasıl buldun ve kartında para var mıydı

Beyler aşağıdaki anakartı aldım. 9k ya. Ayrıntı kısmında "Büyük kozmetik hasar var Yine de kullanılabilir." yazıyor. Sizce hata mı ettim. Sıfır fiyatı en dip 12.5k ya düşmüştü.

1 khz mouse'a o para değmez bence
Dv3 pro bende vardı amazondan aldım masadan düştü sol clicki teklemeye başladı iade ettim büyük ihtimalle tamir sonrası satışa çıkar veya direkt satarlar.

Kablolu olanı güzel ona geçtim şimdi dv3.

Geri