S24 ultra mı s25 ultra mı?

Şubata kadar bekleyebilirsen s26 ultra çıkıyor hocam 10 sene garanti güncellemesi var ömürlük gider
SATIŞ Stratejisi bariz bir şekilde. daha kendi modellerine güncelleme getirmekte zorlanıyor. a1x serilerine bile uzun sene güncelleme ömrü sunuyor one uı 7 ve 8 dağıtımlarındaki başarısızlıklarıda gördük. 10 sene garanti olsa ne olmasa ne

SATIŞ Stratejisi bariz bir şekilde. daha kendi modellerine güncelleme getirmekte zorlanıyor. a1x serilerine bile uzun sene güncelleme ömrü sunuyor one uı 7 ve 8 dağıtımlarındaki başarısızlıklarıda gördük. 10 sene garanti olsa ne olmasa ne

Ayrıca cihaz yeni nesil ram ve hafıza
desteği, işlemcinin ai tabanlı güncel ve güçlü olması ile öne çıkıyor. Göz ardı edilecek bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca cihaz yeni nesil ram ve hafıza desteği, işlemcinin ai tabanlı güncel ve güçlü olması ile öne çıkıyor. Göz ardı edilecek bir şey değil.

Ayrıca cihaz yeni nesil ram ve hafıza desteği, işlemcinin ai tabanlı güncel ve güçlü olması ile öne çıkıyor. Göz ardı edilecek bir şey değil.

Benim bu yorumlar neden karışıyor ya uzun uzun yazdım alıntı yapmış gibi oldu

YAZDIKLARIM SİLİNMİŞ LAFAYİ YİCEM NİYE BÖYLE

ben s23 kullanıyorum one ui 6 7 8 sıra sıra indirdim her yenisine geçtiğimde telefon çok daha iyi oldu pil ömrü de hala mükemmel neresi kötü?

Benim bu yorumlar neden karışıyor ya uzun uzun yazdım alıntı yapmış gibi oldu

YAZDIKLARIM SİLİNMİŞ LAFAYİ YİCEM NİYE BÖYLE
ekranın hayalet ekran olabilmesi mükemmel özellik bence bir de çok verimli m14 panel
ekran 10 bit olacak mı onun kesin bilgisini göremedim ama

Hocam ama planlı eskitme dediğimiz olay yüzünden maalesef ilk günki gibi olmayacak. Eğer ki dediğiniz gibi 10 sene güvenlik güncellemesi varsa evet mantıklı olur.

Mantıklı olabilir hocam evet s26 ultra. samsung ara yüzü bence çok daha iyi o yüzden çok onu düşünmüyorum ama gerçekten çok güzel cihaz ama magic 8 pro
2 senedir git gide hızlanan s23 ile katılmadım

ben s23 kullanıyorum one ui 6 7 8 sıra sıra indirdim her yenisine geçtiğimde telefon çok daha iyi oldu pil ömrü de hala mükemmel neresi kötü?

ekranın hayalet ekran olabilmesi mükemmel özellik bence bir de çok verimli m14 panel

Hocam yuksrda yazdım ama garip bişeyler oldu silindi alıntı içine aldı yeniden yazayım belki başka gören bilgilenen olur.

Ekranın kendinden hayalet olup parlaklık artmasına rağmen enerji tüketiminin düşmesi, m14 yeni nesil panel oluşu ön planda. İşlemcinin önceki nesillere göre çok daha güçlü olması ve ai tarafında kat kat güçlü bir cihaz olmasıyla öne çıkıcak. Onun dışında yeni nesil mobil RAMler, 65w kesinleşmiş hızlı şarj, kamera ve ergonomide oynamalarla çok uzun ömürlü cihaz olucak. O yüzden oneUI sorunlarıymış falan max 1 sene sürer. Sedasını senelerce sürersiniz. 10 sene güncelleme desteği küçümsenicek bir şey değil. Ek olarak marka fanboyluğum yok objektif bir insanım.

S23 kullanıyorum. Bende s26u düşünüyorum. Telefondan memnunum. Yıllar içinde tek kötü yanı pil ekran süresi oldu. O da 3 yıl oldu artık ilk pille bence gayet normal. Hala iyi kötü günü çıkarıyor sayılır. Planlı eskştemede vardır elbette. Olmadı yd almayı düşünüyorum. Nasıl olsa bu da elimde olursa 4 ay sıkıntı yaşamam.

S23 kullanıyorum. Bende s26u düşünüyorum. Telefondan memnunum. Yıllar içinde tek kötü yanı pil ekran süresi oldu. O da 3 yıl oldu artık ilk pille bence gayet normal. Hala iyi kötü günü çıkarıyor sayılır. Planlı eskştemede vardır elbette. Olmadı yd almayı düşünüyorum. Nasıl olsa bu da elimde olursa 4 ay sıkıntı yaşamam.
sizin ekran süreniz ne kadar acaba ben wifide kullanırsam 7-7.5 saat gidiyor %100 şarj

Benim o kadar gitmiyor kullanımım çok karışık. İş yerinde sürekli wifide kalamıyor. İki üç modem ce 4.5g arasında değişiyor sürekli. Ben maks 5-6 saat alırım yoğun kullanımda. Öncedemde 8 filandı zaten 9-10 hiç göremedim. Özellikle oneui 8le baya düştü gibi geldi bana. Ama benim için sorun olmuyor şarj etme imkanım var genelde

Benim o kadar gitmiyor kullanımım çok karışık. İş yerinde sürekli wifide kalamıyor. İki üç modem ce 4.5g arasında değişiyor sürekli. Ben maks 5-6 saat alırım yoğun kullanımda. Öncedemde 8 filandı zaten 9-10 hiç göremedim. Özellikle oneui 8le baya düştü gibi geldi bana. Ama benim için sorun olmuyor şarj etme imkanım var genelde
kullanım kalitesine bakarsak mis gibi bence aynı kalitede 120 fps güzel animasyon verebilen telefon bile yok ısınmadan aynı fiyata

2 senedir git gide hızlanan s23 ile katılmadım
Yazılımlar kötüleştiriyor mu dedim? Geç veriyor dedim. S25 serisi çıktı 2 ay sonra s24 aldı muhtemelen ondan sonraki 1 1.5 ayda s23e anca gelmiştir. Güncelmiyiz.coma girip bakmaya üşendim. Ama hep öyle oluyor samsung note 20 serisinden beri geç güncelleme yayınlıyor eski cihazlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,205
Üyeler
185,045
Son üye
XaeL
Geri