🔥İndirim ⚡Klasse Pro 120x60cm Gaming Mouse Pad 449 TL⚡⚡

1000days'i tanimiyorum bile 😂 bu olculerle mouse pad bulmaniz zor arkadaşlar, varsa olan atsin cunku sıkıldıkça değiştiriyorum ben. Alalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
100 TL kupon veriyor fiyatın altında onunla 449 TL oluyor

https://amzn.eu/d/8jQG2MB

Alıntıyı görüntüle
ben indirimle 300 TL'ye aldım bu arada tasarımı 2015 i anımsattı benim hoşuma gitti çok çirkin değil bence kalitesi güzel burada yağ gibi akıyor
1763320287651.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10000 daysin olayı nedir arkadaşlar kasımda mousepad almak istiyordum
yayıncı

ben indirimle 300 TL'ye aldım bu arada tasarımı 2015 i anımsattı benim hoşuma gitti çok çirkin değil bence kalitesi güzel burada yağ gibi akıyor
Alıntıyı görüntüle

yayıncı
Tam olarak soyledigim bu, masaniz bu olculerdeyse kesin almalisiniz. Cok iyi duruyor.

• Beğen
14008.webp

90x40 ları da tavsiye ederim yağ gibi akıyor

• Beğen
bu bildiğin masa örtüsü olmuş :D
zaten bu boyutun amacı o masa altlığı olarak aldım üzerine 50x50 mouse pad çekerim belki ihtiyacım olursa ama gayet kaygan hissiyatı çok hoşuma gitti

kalınlığıda iyi klavyenin sesi bile değişti toklaştı

10 numara mousepad laf yapmayın begenmediyseniz de almayın 250tlye boyle mousepad nerde buluyosunuz. Kaliteli ve yumuşak

• Beğen
Milletin beğenip beğenmemesinden sanane eğer çok beğendiysen al geç.
Aldım zaten. Aynı şeyi ürünü lincleyenlere de yazman gerekiyor. Begenmemişler yok yere laf ediyorlar almadan. Ben begendim kardeşim aldığım urune niye yok yere leş meş diyor. Adil davranın biraz.

daha kötüsünü görmedim, bu nasıl bir tasarım
Kardes bu yayıncıya ozel mousepad 10000days ozel. Normalde satılan bisey degil. Normalde satılan bir mousepad olsa zaten boyle tasarım olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,782
Üyeler
184,979
Son üye
yufuxs
Geri