Turk Telekom Altyapısından hizmet veren iss önerisi

35mbps kullandığım vakitte 13tb kullanıyordum şimdi daha fazlası var yine aynı. Upload ve download işi çok kasmıyorsan 100mbps al o paralara 1gigabit değmez ki download da 115mbps kalıyor. 1gigabit sadece testte gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek fiberde 700mbps görmen lazım sorun burada. Vdsl satıyorlar, ben 720mbps download gördüm. Mesele bu değil yetmesi ve hızı o parayı hak etmiyor ve fiber değil..
upload lazım aslında birazda ama her yerde 20 upload veriyor şaka gibi ülkeyiz

Taşınma durumu varsa nakil aldırırsın o sorun olmaz. Taşınacağın yerde o hızı altyapı desteklemiyorsa da cayma bedelsiz iptal hakkın olur.
Caymada sıkıntı olmaz gibi ama hiç aklıma yatan bir seçenek yok 1100 tl vermek 20 uploada çok koyuyor

Ben de bu internete Comnet'ten geçmiştim ve açıkçası o firma hakkında da hiçbir bilgim yoktu, hiç duymamıştım adını daha önce. 1 yıl kadar kullandım ve açıkçası çok da memnun kaldım fakat sonrasında olaylar malum, firma kapandı. Kapandıktan sonra da Gıbır'a geçiş yaptım ve neredeyse 1.5 yıl oldu. Verdikleri hizmetten dolayı mutluyum.

Kullandığım süre boyunca sadece 3-4 kere falan kısa süreli kesinti yaşamışımdır maksimum. Son 1 haftada ise 2 kere üst üste kesildi yine kısa süreli ama hemen geri geldi. Müşteri hizmetleri konusunda bir şey söylemem doğru olmaz çünkü müşteri hizmetlerini aramamı gerektiren bir sorun yaşamadım henüz. Sadece ilk geçiş işleminden sonra modem ayarları için aradım ve geçen haftalarda da fibere geçiş için aradım o kadar.

Artık hepsini deneye deneye görüyorum firmaların hizmet kalitesini. Sonuçta taahhüt yok, istediğim zaman çıkar giderim başka firmaya.
Çektikleri fiyat biraz fazla geldi millenicomdan bile daha fazla fiyat vermeleri çok saçma bana kalırsa ama bir süre daha bakınacağım taahhüt olmadığı için memnun kalmazsam dümdüz kapatırım ilk ay bir sorun olmaz gibi yanıtlarınız için teşekkürler
Gigaspeed de veriyor.
Adını ilk kez duyuyorum hocam hiç deneyimlediniz mi bahseder misiniz biraz

Caymada sıkıntı olmaz gibi ama hiç aklıma yatan bir seçenek yok 1100 tl vermek 20 uploada çok koyuyor

Çektikleri fiyat biraz fazla geldi millenicomdan bile daha fazla fiyat vermeleri çok saçma bana kalırsa ama bir süre daha bakınacağım taahhüt olmadığı için memnun kalmazsam dümdüz kapatırım ilk ay bir sorun olmaz gibi yanıtlarınız için teşekkürler

20 değil 50 ama yine de berbat o ayrı, ben de şikayetçiyim o konudan. Her firma aynı hızı verir bu arada başka altyapı olması lazım yüksek upload için.

20 değil 50 ama yine de berbat o ayrı, ben de şikayetçiyim o konudan. Her firma aynı hızı verir bu arada başka altyapı olması lazım yüksek upload için.
galiba dönüp dolaşıp milleni alacağım fiyatı daha uygun gözüküyor ve isim olarakta daha büyük 100lük internetle idare edebilir miyim diye sorguluyorum şu anda

kablonet, 5 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadılar. Bu yıl içinde de 1000 mbps'e geçtiler (tt altyapısını kullanıyorlar başlıkta da belirttiğiniz gibi)

galiba dönüp dolaşıp milleni alacağım fiyatı daha uygun gözüküyor ve isim olarakta daha büyük 100lük internetle idare edebilir miyim diye sorguluyorum şu anda
100/20 yeter derseniz olabilir ama o da çok ucuz değil ilk 4 ay 400TL sonra 700TL den devam ediyor taahhüt olmadığı için zam da gelebilir. Bütçede büyük sıkıntı yoksa az daha verip böyle bir paket almak daha mantıklı.

100/20 yeter derseniz olabilir ama o da çok ucuz değil ilk 4 ay 400TL sonra 700TL den devam ediyor taahhüt olmadığı için zam da gelebilir. Bütçede büyük sıkıntı yoksa az daha verip böyle bir paket almak daha mantıklı.
Bu evde 9 ay kalacağım muhtemelen bu yüzden taahhüt vermemem gerekiyor yoksa bana da mantıklı gelmişti görünce maalesef alamıyorum. Bütçede sıkıntı yok ama 1000/1000e 600 verirlen 1000/50ye 1100 vermek koyuyor biraz

kablonet, 5 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadılar. Bu yıl içinde de 1000 mbps'e geçtiler (tt altyapısını kullanıyorlar başlıkta da belirttiğiniz gibi)
İnceleyeceğim teşekkür ederim müşteri hizmetleri nasıldır deneyiminiz oldu mu

Bu evde 9 ay kalacağım muhtemelen bu yüzden taahhüt vermemem gerekiyor yoksa bana da mantıklı gelmişti görünce maalesef alamıyorum. Bütçede sıkıntı yok ama 1000/1000e 600 verirlen 1000/50ye 1100 vermek koyuyor biraz

Taşınacağınız evde 1000 lik altyapı yoksa taşınınca oraya nakil istersiniz sonra o hızı veremedikleri için cayma bedelsiz iptal talep edersiniz olur biter. Hatta ilk 6 ay indirimli olduğu için işinize bile gelir bunu yapmak ama başka bir durum varsa bilemem.

İnternet kesintileri genelde gece yapılıyor ancak haber vermiyorlardı, websitelerinden bakıp öğreniyordum bu eksi yazıyordu ancak çok karşılaştığım bir durum değil.

Modem bozulmuştu, aradım gün içinde yenisini takıp gittiler. Benden kaynaklanan bir şey olmadığı için cebimden bir şey çıkmadı başka bir deneyimim olmadı.

100 luk tarife kullaniyorum millenicomda ve pek sorun yasamadim suanda. Ilk 4 ay avantajli fiyat ve kod kullanirsan 6 ay boyunca ek indirim veriyorla tahhutsuzde. Taahhutlu alirsan aylik 50 tl daha uyguna geliyor haberin olsun.geçmeyi dusunursen kodu atiyorum kullanabilirsin .3FDABB57

upload konusunda haklısın aslında verebilirlermiş ama hat çöküyormuş, bu çarpık kentleşmenin bedeli suçlu halk burada. Malesef kentleşme programı yapacak idareciler seçmedik.

Taşınacağınız evde 1000 lik altyapı yoksa taşınınca oraya nakil istersiniz sonra o hızı veremedikleri için cayma bedelsiz iptal talep edersiniz olur biter. Hatta ilk 6 ay indirimli olduğu için işinize bile gelir bunu yapmak ama başka bir durum varsa bilemem.
Teşekkürler hocam not aldım bunu

İnternet kesintileri genelde gece yapılıyor ancak haber vermiyorlardı, websitelerinden bakıp öğreniyordum bu eksi yazıyordu ancak çok karşılaştığım bir durum değil.

Modem bozulmuştu, aradım gün içinde yenisini takıp gittiler. Benden kaynaklanan bir şey olmadığı için cebimden bir şey çıkmadı başka bir deneyimim olmadı.

Teşekkürler hocam yanıtınız için

100 luk tarife kullaniyorum millenicomda ve pek sorun yasamadim suanda. Ilk 4 ay avantajli fiyat ve kod kullanirsan 6 ay boyunca ek indirim veriyorla tahhutsuzde. Taahhutlu alirsan aylik 50 tl daha uyguna geliyor haberin olsun.geçmeyi dusunursen kodu atiyorum kullanabilirsin .3FDABB57

1000 megabitlik alsam sonradan tarife değişikliği yapıp 100e düşürebilir miyim böyle bir imkan sağlıyorlar mı

upload konusunda haklısın aslında verebilirlermiş ama hat çöküyormuş, bu çarpık kentleşmenin bedeli suçlu halk burada. Malesef kentleşme programı yapacak idareciler seçmedik.

Yalan dolan hocam, AKK zamanında da AKK olmazsa hatlar çöker yoğunluktan diyorlardı AKK kalktı hiçte bir zararını görmedik. Turknet kısmadan veriyor ben Turkneti kaç sene kullanmama rağmen çok nadir kesintiler olurken apartmanın kendi wifi'ında altyapı 1000 megabit olmasına rağmen 50/20lik internet dahi sürekli yavaşlıyor ve çöküyor hat kalitesi burada en önemli faktör

Yetmez demeleri tamamen boş. Bir ara ayda 50GB AKN vardı internetlerde aşarsan hızın ay sonuna kadar 3Mbps oluyordu. “Hat çökermiş yoksa” ne oldu halk topluca itiraz etti devlet AKN uygulamasını yasakladı ve çöken bir internet yok ortada. Sonra 2Mbps Upload veriyorlardı çöker diye, bu önce 4 sonra 8 oldu şuan ise 15-20 gibi rakamlara çıktı hala çöken bir şey yok. Bi verseler de çöküyor mu kendimiz görsek keşke 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri