Yardım Razer blackshark v2 Pro 2023 Ayar ve ses Sorunu

Fahriçam

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar,
Bu gün itibari ile Razer blackshark v2 pro kulaklığımı almış bulunmaktayım. Synapse 4 uygulamasını indirdim ve kurdum.Kulaklık bluetooth modunda sorunsuz çalışıyor falat dongle ile bilgisayara bağladıktan sonra synapse ekolayzeri ile kullanırken anlık ses kısılıp yükselmeleri, çıt çıt sesleri geliyor sorunun kulaklığın donanımsal olarak olduğunu düşünmüyorum. Ses ayarlarımdan ses geliştirmelerini kapattığımda tüm sorunlar geçiyor fakat bu seferde synapse üzerinden ekolayzer ayarı yapamıyorum. Başına gelen veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Windows ses geliştirmelerini kapalı bırak hocam sadece Synapse’ı kullan.
Cihaz yöneticisinden de Synapse’ı tamamen kaldır ve yeniden yükle.
Synapse içinde THX Spatial Audio’yu devre dışı bırakıp sadece ekolayzeri test et. Sorun devam ederse Windows’ta farklı bir USB portu dene.

Windows ses geliştirmelerini kapalı bırak hocam sadece Synapse’ı kullan.
Cihaz yöneticisinden de Synapse’ı tamamen kaldır ve yeniden yükle.
Synapse içinde THX Spatial Audio’yu devre dışı bırakıp sadece ekolayzeri test et. Sorun devam ederse Windows’ta farklı bir USB portu dene.
Ses geliştirmelerini kapattığım zaman synapseden ekolayzer ayarı yapamıyorum bu sefer açık olunca da söylediğim durum oluyor thx kapalı stereo modunda da aynı durumu yaşıyorum farklı portla da denedim. Hatta usb portlarının güç tasarrufunu dahi kapattım mikrofonu da sorunsuz çalışmakta sadece söylediğim o kısılıp yükselme durumunu yaşıyorum. Synapse 4 kullanıyorum kaldırıp tekrar yüklediğimde de sorun devam etti dongle’ın wireframe güncellemesinide yaptım fakat düzelmedi.

Ses geliştirmelerini kapattığım zaman synapseden ekolayzer ayarı yapamıyorum bu sefer açık olunca da söylediğim durum oluyor thx kapalı stereo modunda da aynı durumu yaşıyorum farklı portla da denedim. Hatta usb portlarının güç tasarrufunu dahi kapattım mikrofonu da sorunsuz çalışmakta sadece söylediğim o kısılıp yükselme durumunu yaşıyorum. Synapse 4 kullanıyorum kaldırıp tekrar yüklediğimde de sorun devam etti dongle’ın wireframe güncellemesinide yaptım fakat düzelmedi.
Şimdilik ya Synapse 3’e dön ya da dış EQ yazılımı kullan,o garip ses dalgalanması kesilecektir.

Geri