Sistem fiyatları neden bu kadar arttı?

Heren45

80+
Reaksiyon skoru
51
2-3 hafta önce 30-31k larda gezen 9060 lı sistemler birden 34-35k lara kadar çıkıp içindeki parçalar düşürüldü bunun sebebi black friday den dolayımı çünkü aşırı sinir bozucu.

2-3 hafta önce 30-31k larda gezen 9060 lı sistemler birden 34-35k lara kadar çıkıp içindeki parçalar düşürüldü bunun sebebi black friday den dolayımı çünkü aşırı sinir bozucu.
ram ve ssd fiyatları arttı kriz var interneti yeni mi baglattınız

Black friday de sistemler indirime girmezmi?

Valla arkadaşlar site ismi vermiycem ama dün 5060 lı 27k olan sistem 36k ya cikti bugün. Baska bir sitede ise 31k olan 5060 li sistem bir kac saat önce 33.5k ya çıktı. Noldu herhangi bir seye yeni bir zam gelmedi halbuki. Tamamen keyfi yapilan zamlar şu fiyatların hic bir aciklamasi yok. Aksine beni kimse inandıramaz. Bu arada bu sistemlerim hepsi DDR4.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Black friday de sistemler indirime girmezmi?
Bana sorarsan black fridaye kadar 2 3 kere daha zam gelir sonra 1-2k bandında indirirler sonrada indirim yaptik derler :D

samsung bellekleri zam gelmişti her ssd ekran kartı falan asus olsa bile içinde samsung bellek kullanıyor bide sistem trt vergi zam geldi sanırım

Bazı sistemlerde parça seçim kısmında bir sürü firma kafasına göre fiyat belirlemişler atıyorum normalde kasanın bi üst modeli arasında 700 liralık fark varken 1400 lira yapmışlar daha ucuz kasaları parça seçim kısmında daha pahalı yapmışlar ondan sinirim çok bozuk birsürü gördüm bunlarda son zamanlarda.

samsung bellekleri zam gelmişti her ssd ekran kartı falan asus olsa bile içinde samsung bellek kullanıyor bide sistem trt vergi zam geldi sanırım
O trt vergisi henüz kesinleşmedi bile gelip gelmiycegini ama gelmiş gibi zam yapiyorlar. Eger gelirse napicaklar hayal bile edemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,975
Üyeler
185,201
Son üye
Batuhanzaman
Geri