2-3 hafta önce 30-31k larda gezen 9060 lı sistemler birden 34-35k lara kadar çıkıp içindeki parçalar düşürüldü bunun sebebi black friday den dolayımı çünkü aşırı sinir bozucu.
2-3 hafta önce 30-31k larda gezen 9060 lı sistemler birden 34-35k lara kadar çıkıp içindeki parçalar düşürüldü bunun sebebi black friday den dolayımı çünkü aşırı sinir bozucu.
Valla arkadaşlar site ismi vermiycem ama dün 5060 lı 27k olan sistem 36k ya cikti bugün. Baska bir sitede ise 31k olan 5060 li sistem bir kac saat önce 33.5k ya çıktı. Noldu herhangi bir seye yeni bir zam gelmedi halbuki. Tamamen keyfi yapilan zamlar şu fiyatların hic bir aciklamasi yok. Aksine beni kimse inandıramaz. Bu arada bu sistemlerim hepsi DDR4.
Bazı sistemlerde parça seçim kısmında bir sürü firma kafasına göre fiyat belirlemişler atıyorum normalde kasanın bi üst modeli arasında 700 liralık fark varken 1400 lira yapmışlar daha ucuz kasaları parça seçim kısmında daha pahalı yapmışlar ondan sinirim çok bozuk birsürü gördüm bunlarda son zamanlarda.