🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Amazondan dün 26.000e 9 taksitle sipariş verdim iptal edip bin tl indirimle tekrar sipariş verecektim ancak stok kalmamış :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş iptal edildiği anda tekrar stoğa düşüyor mu hemen bilgisi olan var mı?

Amazondan dün 26.000e 9 taksitle sipariş verdim iptal edip bin tl indirimle tekrar sipariş verecektim ancak stok kalmamış :(

düşüyordu sanki amazonda

valla amazona düştüğünü söyleyen arkadaşa çok teşekkürler, taksit seçeneği az olduğu için alamamıştım ben de. çektim bir tane bakalım gelsin de deneyeceğim umarım diğer arkadaşların bahsettiği sorunları yaşamadan güzelce kullanabilirim

Allahtan kork kardeşim 9taksitle monitör almışsın daha ne istiyorsun :D

Global yorumları pek iç açıcı değil. Asus tandem oledini bekliyorum. Daha çok konuşuluyor gigabytetan sonra. Alacak arkadaşlar ona göre alsın.

trye ne zaman gelir hocam
Gigabyte modeli Amazonda 1 hafta kadar önce 13 stok vardı saatler içinde tükendi. Açıkçası meçhul. Amazonu takip edin distributorler pahalıya veriyor bir tık. Asusun modeli 26 Kasım diyor ama ülkeden ülkeye buna biz de dahil değişiklik göstermekle birlikte çıkışı uzatabilir. En büyük etken fiyat tabii ki. 599-519 dolar arasında planlanıyor.

sinerji'de stoklara girmiş, ilgilenenlerin bilgisi olsun.

+2000 TL fiyat arttırıp hiç taksit yapmamışlar. Bunların yatacak yerleri yok. Daha geçen haftalarda amazonda 6-9 taksit vardı. Yazık

+2000 TL fiyat arttırıp hiç taksit yapmamışlar. Bunların yatacak yerleri yok. Daha geçen haftalarda amazonda 6-9 taksit vardı. Yazık
Belki amazona falan tekrar gelir. +2k zam neyse çünkü peynir ekmek gibi sattı (yine yapmamaları lazım ama ön sipariş fiyatı öyleydi diyelim) taksitsiz iş gerçekten sıkıntı.

ASUS modelinin ülkemizde min. 34-36 bin lira arası olacağını düşünüyorum malum ASUS bu yapar yapacağını :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,015
Üyeler
185,211
Son üye
Mami.37
Geri