burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 399
stokları yenileyecekler mi? Next le arası iyi olan bi sorabilir mi bana cevap vermiyorlar 
hocam ben 12 kasımda sipariş verdim 14 kasım akşam kargoya verdiler 12 saat sonra teslim edildi. kargo çıkış yeri ankara gözüküyor kargoya verildikten sonra size hemen gelir ankaradasınızBundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?
Yine keza bugün aldığım figür kargoya verilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Ben kullanıyorum hocam ama içim rahat değil servis zamanla esneyebilir dediği için kafam çok karışıkNorth Bayou NB P6 LCD LED OLED 40"–80" Uyumlu, Ultra Ince Tv Askı Aparatı TUV Sertifikalı 2023 Versiyon : Amazon.com.tr: Elektronik
North Bayou NB P6 LCD LED OLED 40"–80" Uyumlu, Ultra Ince Tv Askı Aparatı TUV Sertifikalı 2023 Versiyon : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu aparatı almak isteyenler vardı alıp kullanan var mı?
https://www.hepsiburada.com/vontech...r-aski-aparati-vt-752-hc-pro-pm-HBC00000EWNS1 Bunun için bazı kötü yorumlar var kafam karıştı.
North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var değil mi? Çevirmekten bahsetmiyorum , tv düz bakarken yanlara doğru konum değiştirme gibi.Ben kullanıyorum hocam ama içim rahat değil servis zamanla esneyebilir dediği için kafam çok karışık
Daha tv gelmedi ;(Optik kablo bağlantısını yapabildiniz mi ?
Var hocam da çok büyük bir değişiklik olmuyo. sanıyorum esneme yapmasın diye kolların kıvrılan yerleri kısa olduğu için az yana kayıyo diyebilirim.Eğer yönünü çevirmeyecekseniz en mantıklısı direk duvara sabitlemek bence.North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var değil mi? Çevirmekten bahsetmiyorum , tv düz bakarken yanlara doğru konum değiştirme gibi.
Hocam bunun sebebi o bölgeye DHL bakması, aracı küçük o yüzden o araca 55 veya 65 inç TV'ler sığmaz. Amazon'a iletilse dahi o araç değişmeden yani yeni büyük araç verilmeden malesef bu iş olmaz. Ki yeni araçta verilmez. Bu yüzden sizin HB üzerinden indirim kovalamanız lazım, onunda HB Jet ile gelmesi lazım çünkü onların aracı büyük.Merhaba bende amazon uzerinden iki gündür satın almaya çalışıyorum Çanakkaledeyim sectiginiz adrese gönderim sağlanmıyor yaziyordu next firmasinin kararı sandım instagramdan firmaya yazdim amazondan kaynaklıymış yani adres kısalığı uzunluğu vs değil öyle yazanlar olmuş bilgilendirmek istedim iyi günler.
hocam ben 320tl ye NextStarYE-4270 Sabit Askı Aparatı aldım gayet memnunum. bahsettiğiniz sağ sola hareket ettirme var. yukarı aşağı da hareket ediyor ama televizyonu kaldırıp tekrar oturtmanız gerekiyor onun için.North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var değil mi? Çevirmekten bahsetmiyorum , tv düz bakarken yanlara doğru konum değiştirme gibi.
peki. gelince haber bekliyorum sizden o zamanDaha tv gelmedi ;(