İyi mal aldıktan sonra neden başımız ağrısınoynar askı aparatı da neymiş, Sabit askı takın sonra başınız ağrır. Bu tv nin bi hoş yanı da duvara monteden sonra anten, hdmi, usb tv çıkışlarına da eliniz rahat ulaşıyor, başka tv lerde servis bile zor bela tv kablosunu takıyordu.
Çoluk çocuk varsa sağa sola çevirip oyuncak yapar, hareketli olduğundan sabit kadar sağlam olamaz vs. örnekler çoğaltılır. Bu hareketli aparatlar tv ye rahatça gerektiğinde hdmi, anten kablosunu rahatça takmak için alınıyor, bu next miniled tv nin dediğim gibi böyle bir derdi yok çünkü çıkışlar en dibe çok yakın.İyi mal aldıktan sonra neden başımız ağrısın
Ben böyle yaptim dünStok gelirse 157 sayfa yoruma dayanamayıp çekicem bir tane![]()
1 metre 65 ekran için çok yakın hocam 3 metre ideal mesafeArkadaşlar 65 lik modeli aldım Keskin modunda televizyona 1 metreden bakınca hafif bulanık gibi pikselleri görebiliyorum hem uydu kanallarında hemde 1080p de video izlerken.4K da görüntüsü iyi , normal mi bu durum
O ara 90-100cmden ps5 oynayacak ben1 metre 65 ekran için çok yakın hocam 3 metre ideal mesafe
Hayırlı olsunBen böyle yaptim dün![]()