Hem ucuz hem kaliteli kitap arıyorum diyenlere

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Ben yeni paragraf için olanını bitirdim trendyolda 40 ila 60 tl arasında satılıyor ayrıca türkçe ve edebiyat olanını da satın aldım.
İçerisinde çıkmış tipleri yer alıyor tavsiye ediyorum ben paragraf için olanını 2 hafta sindire sindire bitirdim çıkmış sorular çözmek istiyorsanız tam size göre
Marka Yayınları Son 7 Yıl Tyt Türkçe Konu Konu Çıkmış Sorular Tamamı Video  Çözümlü Arşiv Serisi

Çıkmış sorular için sorun yok da bu tarz yayınların, hazırladığı soruları pek çözmenizi tavsiye etmiyorum.

Çıkmış sorular için sorun yok da bu tarz yayınların, hazırladığı soruları pek çözmenizi tavsiye etmiyorum.
bunların hepsi çıkmış sorular yani ösym soruları ve 40 liradan satılıyor yani alınabilir

Ben de yorumumda aynısını belirttim. Yoksa mesele para değil. Mesele giden zaman.

Bu tarz yayınlar derken neyi kast ediyorsunuz hocam. İyi bir yayın olduğunu nasıl anlayacağız?

Bu tarz yayınlar derken neyi kast ediyorsunuz hocam. İyi bir yayın olduğunu nasıl anlayacağız?
youtube'a yazıp önerilenlerin çoğu iyi oluyor . Az buz duyulanları ise çok popüler olmayan 1-2 kişi önerse bile çok güven veremiyor o yüzden küçük kanallara biraz bel bağlamış olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri