PC'de birden fazla wireless controller bağlamak

SultanQQ

80+
Reaksiyon skoru
171
Edit: Adaptöre gerek olmadan dümdüz bağlandılar.

W11'de kablosuz iki adet controller kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ?

Elimde 2 tane xbox controller var dongle olmadan sadece 1'i bağlanıyor sanırım. Bunları bluetooth üzerinden bağlama imkanı var mı ? Bağlantı sağlıklı oluyor mu?
Başka bir controller ile 2'si beraber bağlanır mı ? Yoksa tek çözüm ya bir dongle ya da birini kablolu bağlamak mı? Controllerlar 9. nesil.

Son düzenleme:
W11'de kablosuz iki adet controller kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ?

Elimde 2 tane xbox controller var dongle olmadan sadece 1'i bağlanıyor sanırım. Bunları bluetooth üzerinden bağlama imkanı var mı ? Bağlantı sağlıklı oluyor mu?
Başka bir controller ile 2'si beraber bağlanır mı ? Yoksa tek çözüm ya bir dongle ya da birini kablolu bağlamak mı? Controllerlar 9. nesil.
Fanlarım wireless, klavye wireless , mouse wireless ve son olarak kulaklık wireless. Birinin dongle i önde biri arkada ustte biri altta yayarak taktım. Bazen telefonu elime alınca kulaklikta parazit yapiyor😁.

Fanlarım wireless, klavye wireless , mouse wireless ve son olarak kulaklık wireless. Birinin dongle i önde biri arkada ustte biri altta yayarak taktım. Bazen telefonu elime alınca kulaklikta parazit yapiyor😁.
Çok fazla bağlantım yok aslında. Kendi dongle'ı ile de yetiştiremezse öyle microsoft'un artık. Ama clone cihazda direkt bağlanmıyor sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,416
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri