K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,282
hocam ben sistemi toplayayım hoşunuza gitmez ise değişiklikler yaparız olur mu?söylediğiniz ne anlama geliyor bilmiyorum
hocam ben sistemi toplayayım hoşunuza gitmez ise değişiklikler yaparız olur mu?söylediğiniz ne anlama geliyor bilmiyorum
olur parçaları ayrı ayrıda satın alabilirim. güvenilir satıcılar olduğu sürece ve vatana götürüp ya da başka bir yer yapıyorsa sistemi montajlattırabilirim hangi seçenek en iyisi olur bize?hocam ben sistemi toplayayım hoşunuza gitmez ise değişiklikler yaparız olur mu?
o iş size kalıyor kendinize güveniyorsanız siz toplayın xd kasa beyaz olmayacak değil mi (beyaz bir sistem iyi olurduolur parçaları ayrı ayrıda satın alabilirim. güvenilir satıcılar olduğu sürece ve vatana götürüp ya da başka bir yer yapıyorsa sistemi montajlattırabilirim hangi seçenek en iyisi olur bize?
maaleesef beyaz istemiyorum teşekkür ederim yine deo iş size kalıyor kendinize güveniyorsanız siz toplayın xd kasa beyaz olmayacak değil mi (beyaz bir sistem iyi olurdu)
işlemciolur parçaları ayrı ayrıda satın alabilirim. güvenilir satıcılar olduğu sürece ve vatana götürüp ya da başka bir yer yapıyorsa sistemi montajlattırabilirim hangi seçenek en iyisi olur bize?
bu sistemdeki satıcılar güvenilir mi? satın alımda sorun yaşayacağım bir yer var mı? ayrıca %100 eminsiniz değil mi eksik yanlış ürün yada montelenemez bir ürün yok dimi burada? al geç problem yaşamazsınız dediğiniz bir şey yani?işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.813,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1200-gold-pa-2g2bb-eu-1200-w-fiyati,795055923.htmlsoğutucu
işlemci linkin kırık düzel fiyatta yaz altaişlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.813,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1200-gold-pa-2g2bb-eu-1200-w-fiyati,795055923.htmlsoğutucu
hocam sistem toplamayı bilmiyorsan direkt benim önerdigim hazır sistem üzerinden git az buz para vermiyeceksin 300 bin vericeksinbu sistemdeki satıcılar güvenilir mi? satın alımda sorun yaşayacağım bir yer var mı? ayrıca %100 eminsiniz değil mi eksik yanlış ürün yada montelenemez bir ürün yok dimi burada? al geç problem yaşamazsınız dediğiniz bir şey yani?
Tamam soruyorum size işte başka alternatifim varsa görmek adına. Söylediğiniz sistemde değişmesi gereken eklenmesi gereken yapılması edilmesi gereken şeyler varsa şunu şöyle yapabilirsin çok daha iyi olur vs söylerseniz değerlendireceğim.işlemci linkin kırık düzel fiyatta yaz alta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sistem toplamayı bilmiyorsan direkt benim önerdigim hazır sistem üzerinden git az buz para vermiyeceksin 300 bin vericeksin
girebiliyordum düzelttim yine mi bozulmuşişlemci linkin kırık düzel fiyatta yaz alta
hocam sistem toplamayı bilmiyorsan direkt benim önerdigim hazır sistem üzerinden git az buz para vermiyeceksin 300 bin vericeksin
hocam bir bakayım hemen atayım sizeTamam soruyorum size işte başka alternatifim varsa görmek adına. Söylediğiniz sistemde değişmesi gereken eklenmesi gereken yapılması edilmesi gereken şeyler varsa şunu şöyle yapabilirsin çok daha iyi olur vs söylerseniz değerlendireceğim.
şimdi geldi bügün sunucularda problem varmış genel o yüzden adam gibi görünmüyorgirebiliyordum düzelttim yine mi bozulmuş
Alıntıyı görüntüleişlemci linkin kırık düzel fiyatta yaz alta
mesela ben asla n11'e güvenemiyorum farklı bir satıcı mı seçmem gerekiyor onun yerineAlıntıyı görüntüle
düzelteyim dedim darbe yedik