29 bin tl iphone önerisi

Bahsettiğin şey cihazı değiştirmekse 11 var onuda 11.250 ye satcam yarın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HOCAM KARDESIMDE 13 YOK 13 BENDE VAR
şimdi telefon kime alınıyor kardeşemi kendinemi iphone 11 kimde var 11 i takasa verisin

şimdi telefon kime alınıyor kardeşemi kendinemi iphone 11 kimde var 11 i takasa verisin
Bende 13
Kardeşimde 11

yarın kardesımın 11 satcam. Onla beraber 29k parası var.

60 hz dinamık ada yapısının olmamasından + sevmiyo da o cihazı 16e almıcaz.

Bende 13
Kardeşimde 11

yarın kardesımın 11 satcam. Onla beraber 29k parası var.

60 hz dinamık ada yapısının olmamasından + sevmiyo da o cihazı 16e almıcaz.
o zaman android den devam o paraya alacagınız her iphone toplama patlak cihaz alırsınız

o zaman android den devam o paraya alacagınız her iphone toplama patlak cihaz alırsınız

hepsi kurgu olamaz hocam + 5-10 yıllık mağaza tecrübeli ilanlı sayfaalardan alırım. Bu paralara hayatınızda kac kez yd iphone aldınız da öneri yapıyorsunuz. Belirtiğiniz fikre karşıyım diye çıldırıp patlak çatlar cıhaz alırsın falan dıyorsunuz. 2-3 senle muahbbetim oldu hep aynısın. Senin için doğru tek, senin dediğin dışı yanlış

Yenilenmiş telefonlara neden bakmıyorsun? Hem güvenilir, iade hakkın var hem de peşin fiyatına 6-9-12 taksit seçeneğini yakalayabilirsin. 14 plus denk gelir belki.

Yenilenmiş telefonlara neden bakmıyorsun? Hem güvenilir, iade hakkın var hem de peşin fiyatına 6-9-12 taksit seçeneğini yakalayabilirsin. 14 plus denk gelir belki.
Yenilenmiş hakkında çok iç açıcı şeyler okumadım hocam. İyi gelen var kötü gelen var kumar işi.

hepsi kurgu olamaz hocam + 5-10 yıllık mağaza tecrübeli ilanlı sayfaalardan alırım. Bu paralara hayatınızda kac kez yd iphone aldınız da öneri yapıyorsunuz. Belirtiğiniz fikre karşıyım diye çıldırıp patlak çatlar cıhaz alırsın falan dıyorsunuz. 2-3 senle muahbbetim oldu hep aynısın. Senin için doğru tek, senin dediğin dışı yanlış
dostum neyin kafasını yaşıyorsun sana gerçegi söylüyoruz 2.elde toplama cihaz sorunu var adam topladıgı cihazı sıfır diye satıyor sen fark ettiginde orginal parçalarını almak istersne bir telefon parası daha ödüyorsun iphone alıyorsan ya sıfır ya hiç android al 29 a sıfır 2 yıl ganratin olsun tertemiz kullan

Okurken sinirim bozuldu. Bu paraya iphone gelmez. Sahibinden aldığın iphonelardan hayır gelmez. S24fe al geç bu bütçede. Kabul etmezse bir dayak atıp anlat.

2.el iphone alma ucuz olanların yüzde 90 ı toplama oluyor sorun sıkıntı
hocam bende 25k civarina yd 15 pro dusunuyorum vida izlerinden vs anlaşılmaz mı toplama olup olmadığı

hocam bende 25k civarina yd 15 pro dusunuyorum vida izlerinden vs anlaşılmaz mı toplama olup olmadığı
veya ayarlara bakınca değişen parçalar kısmında da dümencilik yapılabiliyor mu

hocam öyle bir yapıyorlarki anlaşılmıyor o paralara alacagınız her cihaz toplamadır dedigim gibi iphone cihazda ya sıfır ya hiç ugraşılmaz

Onu yapıyorlar değişende bir şey gözükmüyor, dikkatli biri yine toplama mı anlar ama ben anlayamam şahsen o yüzden riske atmam. Tercih meselesi.

hocam şunu yapan onu havada yapar orjinal gösterir adamlar dolandırmada nirvana

hocam şunu yapan onu havada yapar orjinal gösterir adamlar dolandırmada nirvana
valla hocam doğru diyorsunuz da macbookta olduğu için androide dönmek istemiyorum şuan xs var miladı doldu sayılır yine de tavsiyeniz var mı 2. el alırken ?

Geri