yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Lütfen bir an önce kurun !!!!
Hayırlı olsun. Ayıptır sorması bulaşık ve çamaşır makinesi vb beyaz eşyalarda tercihiniz ne oldu ? FP ürün bulamadım son zamanlardaLütfen bir an önce kurun !!!!
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam ne ayıbı estağfurullah. Çamaşır, bulaşık, buzdolabı, kurutma bosch aldım geçen sene tam bu zamanlarda yanında da 10k değerinde dikey süpürge etmişlerdi total 91k 9 taksit almıştımHayırlı olsun. Ayıptır sorması bulaşık ve çamaşır makinesi vb beyaz eşyalarda tercihiniz ne oldu ? FP ürün bulamadım son zamanlarda
Anlayamadım hocamKodi kur hocam. Filmleri izle
Galiba biraz alışveriş yapılmışLütfen bir an önce kurun !!!!
Alıntıyı görüntüle
Malesef o konuda bir bilgim yok. Büyük ihtimal ürettikçe stok koyacaklar bir süre daha.Stokları yenileyecekler miymiş bilgi var mı?
Valla çeyize tcl c6k 65’’ almıştım sonra next 50inç indirime girdi ucuzmuş çektim bi odaya koyarım diye sonra bi baktım bu makina çıkmış alıyım ps5proyla kullanırım dedim. Sonra yengenizle anlaştık 50inçi satalım diye en son da aklını çeldim iade etmeyelim diye xddayı bu evde kaç tv var![]()
![]()
Bana da benzer şeyleri dediler.Bugün Digiturk yetkili servisi(!)nden arandım. HD kutudan modüle geçiş başvurusunda bulunmuştum. Modülün 4k desteği yokmuş, 4k'yı sadece kutu destekliyormuş. Modülde kanalların sırası karışıkmış, müşteriler kanal bulamıyormuş. Modülde görüntü kalitesi HD kutulara göre benzer hatta yer yer daha kötüymüş. 4k kurulum için 4k LNB takılması gerekiyormuş. 4k LNB özel bir cihazmış ve ücreti 2000tl imişMiş-miş'te muş-muş. "Teşekkür ederim HD kutumla memnunum." dedim ve servis ücretinden yırttım.
Karasal yayınları 4k izlemek için tavsiyeleriniz nelerdir?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Bende de 58 qledi var. Şimdi 65i bekliyorum.Galiba biraz alışveriş yapılmış
Kodi, denen program var. Onunla filmleri izleyebilirsiniz. Ya da file explorer denen programla da kullanabilirsiniz. İndirip kurmanız lazım.Anlayamadım hocam
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Bende de 58 qledi var. Şimdi 65i bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kodi, denen program var. Onunla filmleri izleyebilirsiniz. Ya da file explorer denen programla da kullanabilirsiniz. İndirip kurmanız lazım.
Qledden memnun musunuz?Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Bende de 58 qledi var. Şimdi 65i bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kodi, denen program var. Onunla filmleri izleyebilirsiniz. Ya da file explorer denen programla da kullanabilirsiniz. İndirip kurmanız lazım.