7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

biraz aksiyon aramışsın. 8k monitör +144hz monitör bi elin parmağını geçmez. 5090 ile 8k testi yapsanız anlarım.
Konuda çok fazla resim var 8kları kaldırsanız daha okunabilir hale geleceğini düşünüyorum konuya bakarken biraz yoruldum.
Hatta 1080p testini de çıkarabilirsin 5070ti ile sadece 2k-4k testlerini koysan daha iyi olacağını düşünüyorum yine de emeğine sağlık
Biraz geniş test olsun diye 1080p 8K arası yaptım. O yüzden 2K resim koymadım. 1080p ve 4K arasını hesaplayarak tahmin edebiliriz. 1080p önemliydi çünkü darboğaz durumunu 1080p ortaya çıkarıyor.

Biraz geniş test olsun diye 1080p 8K arası yaptım. O yüzden 2K resim koymadım. 1080p ve 4K arasını hesaplayarak tahmin edebiliriz. 1080p önemliydi çünkü darboğaz durumunu 1080p ortaya çıkarıyor.
test biraz garip olmuş am5 in en ucuz işlemcisi için, en mantıklı seçim 2k olurdu yorumlardan gördüğünüz zaten ayrıca kullanıcıların büyük cogunlugu full hd bir kısımda 2k oyuncusu beklentide ona göre oluyor elbette.Ben alabilirsem 7500f+9060 xt yada 9070 gibi bi combo yapmak istiyorum 2k da testler gayet güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gotham Knights VRAM yeten oyunlardan oldu. 8K maximum ayarlar %100 resim kalitesi. FPS yanlış gösterilmiş. Gerçek fps gördüğünüzün yarısı. Doğrusunu Steam göstermiş sol üstte. Onun dışındakiler doğru gösteriyor
Alıntıyı görüntüle
4K maximum ayarlar %100 resim kalitesi
Alıntıyı görüntüle
1080p maximum ayarlar %200 resim kalitesi. 200de darboğaz yok. %100de darboğaz oluyor
Alıntıyı görüntüle
Batman Arkham Knight 4K maximum ayarlar. FPS en fazla 90 olabildiği için ekran kartı tam kullanmamış
Alıntıyı görüntüle
şu arkahm oyunlarını yeni pc'de oynamayı çok istiyordum ama saçma fps sınırlamaları yüzünden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test biraz garip olmuş am5 in en ucuz işlemcisi için, en mantıklı seçim 2k olurdu yorumlardan gördüğünüz zaten ayrıca kullanıcıların büyük cogunlugu full hd bir kısımda 2k oyuncusu beklentide ona göre oluyor elbette.Ben alabilirsem 7500f+9060 xt yada 9070 gibi bi combo yapmak istiyorum 2k da testler gayet güzel.
millet işlemci işine fazla takılıyor zaten asıl ekran kartı önemli. 5080 bile taksa aşırı sorun olmazdı

şu arkahm oyunlarını yeni pc'de oynamayı çok istiyordum ama saçma fps sınırlamaları yüzünden vazgeçtim
Batman arkham ilk 2 oyunu 60 fps ile kısıtlanmış. Arkham knight 90 fps. Gotham knights fps sınırı yok ve ben oyunu beğendim. Çoğu kişi de onu beğenmemiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,002
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri