Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

arc raiders dediğiğiniz oyun bir extraction shooter yani tarkov gibi adam vurayım loot yapayım kaçayım mantığında BF6 ise hem battle royale hem first person shooter tür bazından da alakaları yok yani. arkadaşınız varsa arc raiders gayet zevkli ama arkadaşınız yoksa sıkılabilirsiniz zira bu tarz oyunlarda takımlı oynayanlar avantajlı olur (misal ben arena breakout oynuyorum arkadaşımla 2 kişiyiz biz karşıya 4 kişi gelince ister istemez avantajlı oluyorlar) iki oyunda kendi alanında başarılı ama sizin için geçerli olan soru şu adam vurup lootla kaçayım mı yoksa gerçekçi bir savaş deneyimi mi yaşayayım? bu soruya cevap verirseniz oyunu da seçmiş olursunuz.
Yani şöyle arc riders tek başıma oynamak zor olur mu hani loot yapıp gelişmek zor olur mu

Ekip varsa arc alabilirsin ama tek de takılacağım diyorsan bf6 daha mantıklı. İkisini de oynadım ikisi de güzel oyun. BF6 da arkadaşla daha zevkli oluyor support, enginer muhabbetine ama tek de oynanıyor çok rahat. Hayatımda ilk kez bi oyuna bu kadar para verdim erkenden aldım indirimsiz ama sarıyor kafa dağıtmalık tam. Atmosfer falan harika zaten. Diğer bf oyunlarından iyi. 2042 gibi rezil değil.

Yani şöyle arc riders tek başıma oynamak zor olur mu hani loot yapıp gelişmek zor olur mu
zor olmaz ama çatışmalarda birden fazla kişi oynayanlara karşı büyük bir dezavantajınız var.

Arkadaşlar bu Arc Raiders oyunun matchmaking sistemi var mı acaba ? Mesela başka odalara falan katılma durumu gibi The Division serisi gibi mesela.

COD Black Ops 7 de düşünebilirsin 5 gün oldu çıkalı millet oynuyor şuan çatır çutur beğendim ben.

Geri