Yardım ROG AZOTH NX RED 5.999₺ alınır mı?

Reaksiyon skoru
45
ROG AZOTH NX RED 5.999₺ alınır mı?

1000₺ ekipmanını anlat ile beraber 6.999₺ yerine 5.999₺’ye alabilirim. Peşin fiyatına 3 taksit de oluyor. Sizce değer mi? Kararsızım, gözle görüp kullanıp beğendiğim bir model, ancak yine de sizlere sormak istedim. Kablosuz olmasını istiyorum, farklı alternatifleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

geçen sene bu zamanlar 5600e almıştım hala kullanıyorum bounce rebound süresini 50ms aldığımda sorunsuz fakat 5-10 ms olduğu zaman yazılımsal çift tıklama yapıyor şarj süresi konusunda rakipsiz görüntü olarak mükemmel olduğunu düşündüğüm model

geçen sene bu zamanlar 5600e almıştım hala kullanıyorum bounce rebound süresini 50ms aldığımda sorunsuz fakat 5-10 ms olduğu zaman yazılımsal çift tıklama yapıyor şarj süresi konusunda rakipsiz görüntü olarak mükemmel olduğunu düşündüğüm model
rebound süresi nedir

ilk tuşa bastıktan sonra ikinci tuşu algılama süresi sanırım aynı harfi iki kere yazıyor süre çok düşük olduğu zaman armoury crate yazılımı üzerinden klavye ayarlarında öyle bir seçenek var direkt sorundan asusun da haberdar olduğunu düşünüyorum

ilk tuşa bastıktan sonra ikinci tuşu algılama süresi sanırım aynı harfi iki kere yazıyor süre çok düşük olduğu zaman armoury crate yazılımı üzerinden klavye ayarlarında öyle bir seçenek var direkt sorundan asusun da haberdar olduğunu düşünüyorum
Yeni üretimlerde acaba bu sorun var mıdır?

inanın bilgim yok ama dediğim gibi armoury crate üzerinden seçilen ayarla herhangi bir eksiklik olmadan sorunsuz kullanılıyor

inanın bilgim yok ama dediğim gibi armoury crate üzerinden seçilen ayarla herhangi bir eksiklik olmadan sorunsuz kullanılıyor
Peki 50ms yapınca fark ne oluyor, mesela bende şu an razer ortana v3 x var ondan aşağı kalır mıyım

normal kullanımda herhangi bir klavyeden farkı olmuyor 2 defa aynı tuşu yazarken arasında bıraktığı süre olarak geçiyor

normal kullanımda herhangi bir klavyeden farkı olmuyor 2 defa aynı tuşu yazarken arasında bıraktığı süre olarak geçiyor
Ha okey o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steel series de vs buna rakip olabilecek var mı sence

3 5 model custom klavye geçti elimde öyle çok tecrübeli değilim açıkcası ama akko monsgeek m1 v5 denemek isterdim rakip olarak azotha ekranı mevcut değil ekstra olarak sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,816
Üyeler
184,843
Son üye
erturk1298
Geri