NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

beyler doğrumu anladım alacak ürünü olmayanlar nkolay a üye olup sanal karta 1000 tl atıyoruz hepsiburadandan nkolay sanal kartı ile 1000 tl lik alışveriş yapıyoruz ardından sipariş verdiğimiz ürünü iade et kısmından hapsipay e iade et seçiyoruz hepsipay e 1000 tl miz iade oluyor ve n kolay a kampanya parası yani 1000 tl yi de yüklüyorlar doğrumudur yoksa yanlışmı anladım.

beyler doğrumu anladım alacak ürünü olmayanlar nkolay a üye olup sanal karta 1000 tl atıyoruz hepsiburadandan nkolay sanal kartı ile 1000 tl lik alışveriş yapıyoruz ardından sipariş verdiğimiz ürünü iade et kısmından hapsipay e iade et seçiyoruz hepsipay e 1000 tl miz iade oluyor ve n kolay a kampanya parası yani 1000 tl yi de yüklüyorlar doğrumudur.
aynen hocam hepsipay sadece indirimli ürün beklemek / şuanlık alacak ürünü olmayanlar için en iyi alternatif hb premium şart

üye olma adımları çok zahmetli ya, KENDİ ADINIZA FATURA OLMASI GEREKİYOR HABERİNİZ OLSUN

aynen hocam hepsipay sadece indirimli ürün beklemek / şuanlık alacak ürünü olmayanlar için en iyi alternatif hb premium şart
benim alacak ürünüm var ama pahalı kredi kartından çekecem dediğim gibi yaparsam hapsipay e yüklenen 1000 tl yi kredi kartı ile ürün alırken kullanabiliyormuyum tutardan düşüyormu

Başka bir şey sordu hocam başka kampanya o
demin farketttim :peeposad: :uzgunpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir şey sordu hocam başka kampanya o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hediye gelen 1000 lirayı vodafone paye atamaz mıyız sen denedin mi
aslında ilk konu yazısına eklemem gerekte ben e cüzdan olarak (item satışa ) attım ilk 1000 üstü atıydım bana sms geldi her ay max 1000 tl cüzdan yüklemesine izin veriyor tkrr denedim oldu büyük ihtimal paye verebilir vermezsede razer gold ile halledebilirsin

Hocam siz farklı bir şey yapıyor olmayasınız ben direk açtım onayladılar 20 dk içinde kart apara yükledim
farklı ne yapcam kral, sende kendi adına fatura istemedimi?
hesap açıldıda şimdi sanal kartın bakiyesini yükselticekler 1650 lira sınır varmış

farklı ne yapcam kral, sende kendi adına fatura istemedimi?
hesap açıldıda şimdi sanal kartın bakiyesini yükselticekler 1650 lira sınır varmış
yok direk girdim kartı açtım yükledim harcadım başka bişi yok üyelik oluşturma hariç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,270
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri