Yardım Sabahtan beri gelmeyen kargo

Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor
Onlar geciktirme işte hocam arastada aynısı var 80 durak var diyor 5 dk sonra kapı çalıyor mesela

ben kargoyu almak için 2 saat uzağa gidip geliyorum. ne dertler var arkadaş lol

16804.webp

Kargom geldi. 2200₺'ye Dijital Ekranlı sıvı soğutma aldım :D Bakalım nasıl bir performansı olacak merak ediyorum. İncelemesini amatörce de olsa forumda paylaşmayı düşünüyorum.

Ekler

• 16805.webp
    16805.webp
    607.8 KB · Hit: 6
  • 16806.webp
    16806.webp
    451.3 KB · Hit: 6
  • 16809.webp
    16809.webp
    377.6 KB · Hit: 6
Alıntıyı görüntüle

Kargom geldi. 2200₺'ye Dijital Ekranlı sıvı soğutma aldım :D Bakalım nasıl bir performansı olacak merak ediyorum. İncelemesini amatörce de olsa forumda paylaşmayı düşünüyorum.
Ürün çakma cube soğutuculara benzetiyorum kalitesi hakkında bir şey diyemem o fiyata bence çok sağlam thermalright kule tipi tercih edilebilirdi bence tabii zevk meselesi

Ürün çakma cube soğutuculara benzetiyorum kalitesi hakkında bir şey diyemem o fiyata bence çok sağlam thermalright kule tipi tercih edilebilirdi bence tabii zevk meselesi
zaten phantom sprit var bende alma amacım görünüşü güzel

O kadar yol gideceksem niye kargoya vereyim? Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsunuz.
sen bi derdini yazmışsın ben de sana yaşadığım şeyi anlattım bi kargo gelmedi diye de konu açılmaz boş beleşten konuşan biri varsa oda sensin.

Geri